Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý stret hlavami a 12 minút strachu. Reprezentantke dali kyslík, odviezli ju na nosidlách

Futbalové stretnutie ženskej Ligy národov medzi Anglickom a Belgickom (2:3) bolo na 12 minút prerušené kvôli ošetrovaniu domácej hráčky Alex Greenwoodovej.

01.11.2023 09:43
Alex Greenwoodová Foto:
Alex Greenwoodová s kyslíkovou maskou počas ošetrovania na trávniku.
debata

30-ročná obrankyňa sa v 18. minúte zápasu nepríjemne zrazila hlavou pri súboji o loptu s Jassinou Blomovou. Hviezda anglickej reprezentácia bola podľa The Sun v bezvedomý a privolaný zdravotnícky personál jej po chvíli musel podať kyslík. Pozrite si škaredý incident:

Napokon Greenwoodová opustila trávnik na nosidlách s nákrčníkom a kyslíkovou maskou na tvári. Najhoršie scenáre našťastie nenastali a futbalistka sa z nosidiel pozdravila so spoluhráčkami Millie Brightovou a Georgiou Stanwayovou.

Fanúšikovia na štadióne aj pri obrazovkách zažili niekoľko minút strachu o oporu národného tímu. „Alex Greenwoodová dostala tvrdú ranu do hlavy. Na trávniku sú traja fyzioterapeuti a od pádu sa nepohla. Čo sa deje?“ napísal jeden z priaznivcov na sociálnej sieti.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo zúril, chcel striedať rozhodcu. Diváci skandovali meno Messiho. CR7 zareagoval

Ďalší priaznivci vyčítali športovej stanici ITV, že neustále opakovala nepríjemný stred dvoch futbalistiek. Angličanky odohrali proti Belgicku druhý zápas za štyri dni. V prvom sa tešili z víťazstva 1:0 hráčky Albiónu, v tom druhom prehrali 2:3.

Najsledovanejšie futbalistky na sociálnych sieťach Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa počtu sledovateľov...
debata chyba
Viac na túto tému: #ženský futbal #Alex Greenwoodová