Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo zúril, chcel striedať rozhodcu. Diváci skandovali meno Messiho. CR7 zareagoval

Zápas blbec pre Cristiana Ronalda a jeho spoluhráčov. Ale so šťastným koncom. Al Nassr v osemfinále Kráľovského pohára zdolal Al Ettifaq 1:0 po predĺžení. No Portugalčan sa postaral o kontroverzné momenty.

01.11.2023 08:00
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo a jeho gesto smerom k fanúšikom Al Ettifaqu, ktorí vyvolávali meno Lionela Messiho.
debata (3)

Mužstvo z Rijádu čelilo v pohárovom zápasu tímu, ktorý vedie bývalá hviezda FC Liverpool Steven Gerrard. Na univerzitnom štadióne King Saud napokon o triumfe Al Nassru rozhodol Sadio Mane až v predĺžení v 107. minúte.

Tlak však Ronaldovi dvíhal počas stretnutia hlavný rozhodca aj hosťujúci fanúšikovia. CR7 najskôr vytočil verdikt v nadstavení prvého polčasu, keď nebol uznaný Al Nassru gól Andersona Taliscu. Krátko nato bol Brazílčan vylúčení po diskutabilnom fau­le.

Ronaldo dal pred kamerami jasne najavo, čo si myslí o rozhodnutiach, ktoré poškodili jeho tím v ceste k postupu do štvrťfinále pohára. Päťnásobný víťaz Zlatej lopty urobil gesto striedania a ukázal na muža s píšťalkou. Pozrite si video:

Ronalda vytočili okrem rozhodcu aj niektorí hosťujúci fanúšikovia Al Ettifaqu, ktorí skandovali Messiho meno pri príležitosti jeho pondelkového zisku rekordnej ôsmej Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta. Ronaldo im odpovedal tým, že si priložil prst na pery, aby mlčali.

A keď v predĺžení Mane strelil víťazný gól, on aj Ronaldo neodolali pokušeniu pribehnúť smerom k priaznivcom hostí a gestom nastražených uší ich provokovali.

malý futbal Slovensko Čítajte viac Skvelé správy z Arábie! Slováci vyhrali skupinu a postúpili do osemfinále MS

Portugalská superviezda bola v hodnotení Zlatej lopty magazínu France Football tentokrát prehliadnutá a nedostala sa ani do najlepšej tridsiatky.

Hoci sa k tomu Ronaldo priamo nevyjadril, poslal vysmievajúci sa emotikon na príspevok denníka AS, ktorý obsahoval citáty novinára Tomasa Roncera o Messiho víťazstve.

Lionel Messi Čítajte viac Rozhodol titul majstrov sveta. Messi má ôsmu Zlatú loptu v kariére, nechýbal ani Djokovič

„Dali ďalšiu Zlatú loptu Messimu. Odišiel do dôchodku v Miami, ale v Paríži St. Germain už vyzeral ako dôchodca, aby sa pripravil na MS. Vyhral titul, áno, dobre. Ale so šiestimi penaltami,“ napísal Roncera.

Upozornil na skutočnosť, že svetový šampionát sa hral už pred 10 mesiacmi. „Messi má osem zlatých lôpt, mal by ich mať päť. Jeho trofeje mali získať Iniesta alebo Xavi, tiež Lewandowski, ktorý v jednej sezóne vyhral šesť trofejí. A Haaland, ktorý bol najlepším strelcom všade, kde hral,“ dodal novinár.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Zlatá lopta #Al Nassr #Al Ettifaq