Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo sa spriahol s krvavým šejkom. Saudskoarabskému princovi pomáha pri novinke

Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo sa v pondelok stretol v Rijáde so saudským princom Mohammedom bin Salmanom, ktorý má prezývku "krvavý šejk".

24.10.2023 11:11
Cristiano Ronaldo a princ Mohammed bin Salman. Foto:
Cristiano Ronaldo s princom Mohammedom bin Salmanom.
debata

Túto prezývku si bin Salmán vyslúžil za kontroverzné udalosti, ktoré sa spájajú s jeho pôsobením v Saudskej Arábii. Od roku 2017 je korunným princom a od roku 2022 premiérom krajiny.

Viaceré médiá informovali, že pred piatimi rokmi dal zavraždiť novinára Džamála Chášukdžího, ktorý bol jeho veľkým kritikom.

09. Tehelné pole Čítajte viac Pomôže spor o štadión vyriešiť Fico? Šéf akciovky NFŠ exkluzívne: Len na daniach zarobí štát viac ako 170 miliónov eur

V pondelok sa Ronaldo s bin Salmanom stretli na propagačnom podujatí pri príležitosti prvých majstrovstiev sveta v e-športoch na Blízkom východe.

Svetový šampionát sa totiž uskutoční na budúci rok v Saudskej Arábii. Okrem Ronalda sa panelovej diskusie zúčastnil aj prezident Medzinárodnej futbalovej federácie Gianni Infantino.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Je pre mňa cťou opäť sa stretnúť s jeho kráľovskou výsosťou, princom Mohammedom bin Salmanom,“ napísal Ronaldo na Instagrame.

Okrem iných pridal aj fotografiu, na ktorej si priateľsky podáva ruku s jedným z najmocnejších mužov v Saudskej Arábii. „Je skvelé byť súčasťou panelovej diskusie o budúcnosti e-športu,“ zakončil Ronaldo.

Najdrahšia zostava Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nemusia byť najlepší, no údajne sú najdrahší....
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Mohammed bin Salman