Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V piatok bude čeliť Slovákom. Obranca Barcelony skritizoval lovcov autogramov a vysvetlil odmeranosť z videí

Obranca portugalskej futbalovej reprezentácie Joao Cancelo sa ostro ohradil voči kritike, ktorá sa na jeho hlavu zniesla na sociálnych sieťach za kritiku na adresu "lovcov autogramov".

11.10.2023 19:56
Joao Cancelo Foto: ,
Joao Cancelo odkopáva loptu v zápase proti Slovákom, prizerá sa Juraj Kucka.
debata

Mnohí Portugalčana odsúdili za správanie voči mladíkom, ktorí ho denne čakajú pred tréningovým centrom španielskeho klubu FC Barcelona.

Objavili sa totiž videá, na ktorých je Cancelo voči týmto osobám poriadne odmeraný. Krajný obranca však tvrdí, že väčšina z nich sú špekulanti, ktorí potom predávajú fanúšikovské predmety s jeho autogramom.

Cristiano Ronaldo, Milan Škriniar Čítajte aj Škriniar má pred zápasom v Porte jasno: Domácim treba kvalifikáciu pokaziť gólom

"Vzhľadom na hlúposti, ktoré sa šíria, musím povedať niekoľko vecí… Po prvé, nie sú to fanúšikovia Barcelony, sú to 20-ročné ‚deti‘, ktoré sú každý deň pred bránou tréningového centra.

Zastavujú ma aj vtedy, keď som s dcérou v parku či na večeri s priateľkou. Po druhé, vždy si pýtajú autogram na kartičku alebo dres a neskôr to predávajú. A to sa opakuje každý deň, stále vidím tých istých ľudí,“ vyhlásil Cancelo.

VIDEO Calzona pred Portugalskom a Luxemburskom: Najdôležitejšie zápasy, aké nás čakajú
Video

Dvadsaťdeväťročný portugalský bek nie je prvým hráčom, ktorý bol v tejto sezóne 2023/2024 frustrovaný z „lovcov autogramov“.

Manchester United bránil svojho ofenzívneho záložníka Masona Mounta po tom, ako odmietol podpísať tričká a odsúdil „organizované skupiny, ktoré blokujú autá hráčov a obťažujú ich pri príchode a odchode z práce“.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Ronalda riešil tribunál a rozhodol o treste: 99 rán bičom! Čoho sa dopustil pár dní po bratislavskom dueli?

Cancelo figuruje v nominácii portugalskej reprezentácie na októbrové zápasy kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy v Nemecku.

V piatok nastúpia Portugalčania v Porte proti Slovákom, v pondelok 16. októbra budú hrať v Zenici proti domácemu výberu Bosny a Hercegoviny.

Najkrajšie partnerky portugalských futbalistov Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
 Ginevra Festa (Ruben Dias).
 Partnerkou opory...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #portugalskí futbalisti #Joao Cancelo