Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

To nie je možné! Neymara šokovali amatérske prípravy na zápas Ligy majstrov

Keď v lete prestúpil z Paríža St. Germain do Al Hilalu písalo sa: Neymar vyráža za dobrodružstvom do Saudskej Arábie. A brazílska hviezda zažíva prekvapenia každý týždeň.

03.10.2023 20:15
Neymar Foto:
Brazílčan Neymar zatiaľ nežiari v Saudskej Arábii tak, ako jeho rival z konkurenčného Al Nassru Cristiano Ronaldo.
debata

Najnovšie prekvapenie ho čakalo v Iráne, kde bol v utorok na programe zápas Al Hilalu v ázijskej Lige majstrov. Podľa záberov zo sociálnej siete sa trávnik na štadióne klubu Nassaji Mazandaran chystal dosť netradičným spôsobom.

Pracovníci v montérkach rukami umiestňujú tenké kusy na povrch, ktorý pripomína betónové podložie. Kusom dreva ho vyrovnajú a pokračujú ďalej. Video z Teheránu by sa dalo považovať za vtipné, ak by nešlo o prípravu na zápas Ligy majstrov.

„To nie je možné,“ reagoval na Twitteri Neymar. Ťažko určiť, či ho video pobavilo alebo vydesilo. Na tomto povrchu sa Brazílčan pokúsi o prvé víťazstvo v novej sezóne ázijskej Ligy majstrov.

V prvom kole totiž Al Hilal iba remizoval s uzbeckým Naybahorom Namangan 1:1 a nič jednoduché ich asi nečaká ani v Teheráne.

Zlatan Ibrahimovič Čítajte viac Tyran či zodpovedný rodič? Ikonický Zlatan šokuje. Deťom zakazuje to, čo je pre mladých modlou

V klube z Rijádu pôsobia okrem Neymara aj ďalšie známe mená, ktoré donedávna žiarili na európskych trávnikoch: Kalidou Koulibaly, Ruben Neves alebo Aleksandar Mitrovič. Najlepší tím Saudskej Arábia zatiaľ v lige neprehral a patrí mu prvé miesto.

Neymar však vo vydarenom štarte klubu do novej sezóny nemá výrazný podiel. V štyroch zápasoch ešte nedal gól a jeho príchod sprevádzali aj svalové problémy. Navyše si nemal sadnúť s trénerom klubu Jorge Jesusom.

Vtedy a dnes. Najlepšie platení futbalisti 2003/04 Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako sa za 20 rokov zmenili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #ázijská Liga majstrov #Al Hilal