Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hororový návrat domov: Legendu Realu Madrid vykradli, pri terore trpeli aj jej štyri deti

V roku 2005 opustil Sevillu. Legendárny obranca Sergio Ramos sa po kariére ovenčenej štyrmi titulmi v Lige majstrov s Realom Madrid a dvoch sezónach v Paríži St. Germain rozhodol vrátiť domov. A po dvoch týždňoch v FC Sevilla si prežil hororové chvíle.

28.09.2023 07:50
Sergio Ramos Foto:
Sergio Ramos je jedným z najslávnejších odchovancov FC Sevilla.
debata

Pre doplnenie, Ramos podpísal zmluvu 4. septembra. No a počas zápasu Ligy majstrov 20. septembra medzi FC Sevilla a Racing Lens (1:1) sa stal jeho rodinný dom miestom vlámania zlodejov, pričom počas neho mali lupiči svojou prítomnosťou terorizovať aj štyri deti futbalistu.

Podľa The Sun sa do domu 180-násobného reprezentanta Španielska obídením alarmu dostal gang lupičov v Anadlúzii práve v priebehu spomínaného stretnutia. S deťmi boli dve opatrovateľky.

2220230927 futbal ruzomberok bratislava 03987932 Čítajte viac Slovan s Weissom v zostave využil na ihrisku Ružomberka početnú výhodu. O výhre rozhodol Strelec

Vyčíňanie zlodejov malo vystrašiť maloleté deti vo veku od troch do ôsmich rokov aj pestúnky, našťastie neprišlo u nikoho k ujme na zdraví.

Španielske médiá informovali, že zlodeji si z domu odniesli luxusné hodinky, šperky, značkové oblečenie a hotovosť v nešpecifiko­vanej výške.

733908154 Čítajte viac Takto sa správajú k svojej legende? To je hanebné! Neapol bizarnými videami zosmiešnil svoju hviezdu, klub môže čeliť žalobe

Ramosova manželka, herečka a novinárka Pilar Rubio, bola v tom čase mimo domova na pracovnej ceste. Rodina sa len nedávno presťahovala do luxusného vidieckeho sídla La Alegria v Bollullos de la Mitacion neďaleko Sevilly. Miestna polícia začala vyšetrovanie, zatiaľ však nikoho nezatkla.

Okrem piatich titulov v Lige majstrov bol Ramos dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou základnej zostavy španielskej reprezentácie. S tou vybojoval v roku 2010 titul majstra sveta v Juhoafrickej republike a v rokoch 2008 a 2012 oslavoval aj triumf na majstrovstvách Európy.

Vtedy a dnes. Najlepšie platení futbalisti 2003/04 Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako sa za 20 rokov zmenili...
debata chyba
Viac na túto tému: #FC Sevilla #španielski futbalisti #Sergio Ramos