Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Takto sa správajú k svojej legende? To je hanebné! Neapol bizarnými videami zosmiešnil svoju hviezdu, klub môže čeliť žalobe

Nigérijský futbalista Victor Osimhen zvažuje podniknutie právnych krokov proti svojmu zamestnávateľovi SSC Neapol. Taliansky klub uverejnil na sociálnej sieti TikTok bizarné video, v ktorom zosmiešňuje hráča za nepremenenie penalty v nedeľňajšom zápase na pôde Bologne (0:0).

27.09.2023 12:14
733908154 Foto:
Victor Osimhen.
debata

Osimhen bol v minulej sezóne ťahúň Neapola. Vo všetkých súťažiach strelil 31 gólov a výrazne tak prispel k prvému ligovému titulu po vyše troch dekádach.

V utorok sa však stal ústrednou postavu videa klubu na TikToku. Tvorcovia si z neho uťahovali za nepremenenú penaltu a prirovnali ho ku kokosu.

Počas stretnutia bolo medzi 24-ročným hráčom a trénerom Rudim Garciom očividne napätie, kanonier vynadal koučovi za vystriedanie v 86. minúte.

„Takto sa správajú k svojej legende? To je hanebné! Dúfam, že sa z nich čoskoro opäť stane priemerný klub,“ reagoval fanúšik na Twitteri.

Osimhen má platnú zmluvu do konca sezóny 2024/25, ktorú odmietol predĺžiť a v lete oňho navyše prejavil záujem Manchester United.

"To, čo dnes bolo na oficiálnom profile Neapolu na sociálnej sieti TikTok, nie je akceptovateľné. Video, ktoré zosmiešňovalo Victora, bolo najprv zverejnené a potom oneskorene vymazané.

Je to vážna vec, ktorá mu uškodila a prispela k zlému správaniu sa voči hráčovi, ktorý momentálne trpí mediálnymi výstupmi a hoaxami," uviedol Osimhenov agent Roberto Calenda na sociálnej sieti X.

808687446 Čítajte viac Čo to stvárali? Hviezdny Argentínčan je adept na babráka roka. So spoluhráčom prekombinovali penaltu, smeje sa z nich celý svet

„Vyhradzujeme si právo podniknúť právne kroky a akúkoľvek užitočnú iniciatívu na ochranu Victora,“ dodal Calenda podľa agentúry DPA.

Úradujúcim majstrom patrí po piatich zápasoch novej sezóny siedme miesto s ôsmimi bodmi a pred nováčikom Frosinone sú vďaka lepšiemu vzájomnému zápasu.

Pred začiatkom tohto ročníka opustil tím, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka, tréner Luciano Spalletti. Ten akceptoval ponuku od Talianska futbalovej federácie (FIGC) a momentálne vedie národný tím.

Platy futbalistov Paríža St. Germain Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy futbalistov Paríža St....
debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Victor Osimhen