Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Drsný útok mačetami. Namiesto na zápase Ligy majstrov skončil fanúšik v nemocnici

Na tú noc anglický futbalový fanúšik tak skoro nezabudne. V talianskom Miláne ho prepadla skupina asi ôsmich maskovaných útočníkov s mačetami. Priaznivec anglického Newcastlu skončil so zraneniami v miestnej nemocnici.

20.09.2023 12:17
806755125 Foto:
Fanúšikovia Newcastle United v Miláne.
debata

K incidentu prišlo pred utorkovým zápasom Ligy majstrov medzi domácim AC Miláno a Newcastlom United. Fanúšik Eddie McKay sa v uliciach Milána pripravoval na stretnutie na ikonickom San Sire spoločne so synom a kamarátom.

Na tribúny sa ale nakoniec nedostal, pretože bol napadnutý pravdepodobne členmi tvrdého jadra fanúšikovskej skupiny z obávanej Curva Sud.

Messi a pizzeria Čítajte viac Obchodná sila Messiho v praxi: Stačil jeden príspevok a pizza v Miami ide na dračku

Podľa Daily Mail, útočníci priaznivcom Newcastlu mačetami rozrezali dresy. 58-ročný McKay sa odpor zaplatil bodnými ranami v oblasti chrbta a ruky. Na mieste musel byť ošetrený záchrannou službou a potom ho previezli do nemocnice.

S drobnými zraneniami skončili aj ostatní anglickí priaznivci. Syn pobodaného muža dostal obuškom po hlave. „Môjho strýka štyrikrát bodli a skončil dosť zle. Mohlo to byť ale omnoho horšie,“ uviedol synovec pobodaného fanúšika.

KÍ Klaksvík Čítajte viac Tam, kde má ovca prednosť a aj dievčatá hrajú nemilosrdne od podlahy. Do Bratislavy prichádza trpaslík, ktorý prekreslil mapu Európy

„Je v nemocnici a jeho dcéra ide do Milána, aby ho dostala domov. Našťastie je v poriadku. Ešte chcel ísť večer na zápas, ale nebude to možné,“ dodal.

V uliciach Milána bolo v priebehu utorka štyritisíc fanúšikov tímu z britských ostrovov. Talianska polícia po útočníkoch pátra.

Slovan a Trnava sú v Európe ako chudobní príbuzní Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Už len dva dni. Futbalisti Slovana Bratislava a...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #AC Miláno #Newcastle