Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ani sekundu vám nedal dýchať. Ronaldo označil najťažšieho súpera, meno obrancu prekvapí

Počas úspešnej kariéry čelil stovkám obrancom v najlepších futbalových súťažiach na svete. Cristiano Ronaldo označil jedného hráča, proti ktorému sa mu počas kariéry hralo najťažšie.

16.09.2023 09:30
Cristiano Ronaldo a Ashley Cole. Foto:
Cristiano Ronaldo a Ashley Cole.
debata

38-ročný päťnásobný najlepší futbalista sveta absolvoval mnoho ostrých súbojov s obrancami počas pôsobenia v Sportingu Lisabon, Reale Madrid, Manchestri United a Juventuse Turín.

V súčasnosti hráč saudskoarabského Al-Nassr sa na začiatku kariéry prezentoval priamočiarosťou, rýchlym behom a takmer nezastaviteľným driblingom.

Cristiano Ronaldo, hotel Čítajte viac Ronaldov marocký hotel sa stal po zemetrasení útočiskom, luxus ide bokom. Nastal čas pomôcť si, odkázala hviezda Paríža

V rozhovore pre Coach Mag Ronaldo prezradil, kto bol najťažším súperom v obrane, ktorému čelil. Zviedol s ním mnoho súbojov či už v anglickej Premier League, alebo v drese národného tímu.

Tým hráčom je bývalý ľavý obranca Arsenalu a Chelsea Ashley Cole o ktorom mnohí tvrida, že bol na svojom poste najlepším hráčom v histórii Premier League.

Collage Maker-16-Dec-2022-06.16-PM Čítajte viac Ronaldovi sa neušla nominácia v boji o Zlatú loptu. Naposledy v nej chýbal pred dvadsiatimi rokmi. Vylepší Messi rekord?

„V priebehu rokov som mal niekoľko skvelých bitiek s Ashley Coleom. Nedal vám ani na sekundu dýchať. Bol to taký húževnatý hráč. Vedeli ste, že to nikdy nebude ľahký zápas," uviedol Ronaldo.

Krátko po podpise zmluvy s Chelsea v roku 2006 sa Cole postavil proti Ronaldovi a hneď v prvej sezóne ukázal, prečo bolo pre portugalskú ikonu také ťažké hrať proti nemu.

Cristiano Ronaldo a jeho začiatky Fotogaléria - 78 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho detská tvár. Pozrite...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Premier League #Chelsea FC