Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemajú nás tam radi, poopľúvali nám trénera! Maďari píšu o incidente po výhre Komárna

Sedem zápasov, sedem víťazstiev. Futbalisti Komárna sú v druhej lige jediným tímom so stopercentnou bilanciou. Druhý Púchov si v aktuálnej sezóne okrem triumfov jednu remízu a na lídra stráca dva body.

13.09.2023 11:06
Mikuláš Radványi Foto: ,
Mikuláš Radványi na snímke z roku 2020.
debata (3)

Vydarený štart klubu z južného Slovenska si všimol aj maďarský web Metropol.hu.

V stredajšom článku pripomenul, že domáce stretnutia hrajú Komárňania v Šali, keďže ich športový areál vrátane štadióna je do budúceho roka v prestavbe.

Futbal, ilustračná Čítajte aj Komárno sfúklo Pohronie a v II. lige je stopercentné. Prešov si s béčkom Slovana neporadil

Športovým riaditeľom KFC Komárno je István Vincze, 44-násobný maďarský reprezentant. „Mužstvu sa darí. O postupe do najvyššej súťaže nik nehovorí, ako sa vraví, ideme od zápasu k zápasu,“ uviedol pre spomínaný web niekdajší útočník.

Vincze sa v rozhovore vrátil k júlovému zápasu 1. kola. Komárno v ňom odštartovalo nový ročník víťazstvom v Humennom 1:0 po góle Martina Šimka v 87. minúte. Domáci hrali v oslabení od 55. minúty, keď dostal Abov Avetisyan červenú kartu.

„Nemajú nás tam veľmi radi, keďže ich fanúšikovia poopľúvali nášho trénera Mikuláša Radványiho, ktorý kedysi pôsobil v Mezőkövesde,“ spomenul negatívnu skúsenosť rodák z mesta Tatabánya. Vincze tam dodnes žije a do Komárna denne dochádza.

Rudi Völler Čítajte aj Prvý krok z krízy. Völler oživil mŕtvy tím, Nemcov priviedol ku skalpu vicemajstrov sveta

Tréner Komárna Radványi je rodák z Dunajskej Stredy. Hrával na poste útočníka za tamojší DAC, pôsobil aj v Trnave, nemeckom Saarbrückene či v nižších rakúskych súťažiach. Ako tréner viedol DAC, Senec, Myjavu, Podbrezovú či Pohronie, odkiaľ v roku 2021 zamieril do Komárna.

Futbalisti KFC nastúpia najbližšie v sobotu o 10.30 vonku proti béčku Slovana.

Cudzinci vo futbalovej Niké lige 2023/24 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený od klubov s najvyšším...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #KFC Komárno #István Vincze