Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík premiérovo v pozícii trénera. Bol som nervózny, žartoval. Jeho syn nastúpil ako kapitán a premenil penaltu

Bývalý slovenský reprezentant Marek Hamšík si odbil oficiálnu premiéru v pozícii trénera. Cez víkend viedol tím v úvodnom stretnutí sezóny I. ligy starších žiakov U15. Ako si zápas užíval?

21.08.2023 10:41
Dizajn bez nazvu  3 Foto:
Marek Hamšík debutuje v pozícii trénera, jeho syn Christian nastúpil s kapitánskou páskou a premenil penaltu.
debata

Jeho zverenci mu urobili radosť v podobe jednoznačného výsledku. Nad rovesníkmi z Námestova doma vyhrali 9:1.

„Sme spokojní, výsledok o tom svedčí. Chceli sme vstúpiť do sezóny víťazstvom, a to mohlo byť ešte vyššie. Určite nepotešil inkasovaný gól, chceli sme hrať na nulu, ale ráta sa dobrá hra a výsledok,“ vraví Marek Hamšík pre facebookovú stránku svojej RCS Hamsik Academy.

Pavel Nedvěd Čítajte viac Pavel Nedvěd, hráč Košíc na jeden deň. Z podfuku majiteľa Sparty Rezeša na Plzni ostáva rozum stáť

Pod jednoznačný výsledok sa gólom z pokutového kopu podpísal aj jeho syn Christian, ktorý nastúpil s kapitánskou páskou.

„Škoda troch-štyroch nepremenených šancí v úvode zápasu. Po prvom góle sme sa upokojili a väčšinu šancí sme už premieňali. Boli sme dobrí na lopte a agresívni hneď po jej strate. Musím pochváliť všetkých hráčov za veľmi dobrý výkon,“ hodnotí zápas tréner Hamšík.

Ten si svoj debut na striedačke užíval.

„Pokiaľ ide o moju premiéru v pozícii trénera, robil som si z chalanov troška srandu, že budem aj ja nervózny z tohto zápasu a v pozadí som aj bol. Predsa len, bola to oficiálna premiéra, tak som rád, že sme to zvládli, mužstvo aj ja,“ priznal Hamšík.

Leo Sauer Čítajte viac Dal košom Slovanu, nahneval Žilinu. Slovenský zázrak Sauer ide tvrdo za svojím snom, sype sa na neho chvála trénera i médií

Zároveň prezradil, čo povedal hráčom pred zápasom a ako si počínal v trénerskej pozícii.

"Chalanom som povedal, že už konečne začína liga, a všetci sa tešíme na tento moment. Potom to boli už skôr také trénerské, taktické rady. Pocity mám dobré, musím to hodnotiť iba pozitívne. Som naozaj rád, hlavne za chalanov, že splnili to, čo sme si povedali a ideme ďalej,“ konštatuje Hamšík.

Rozlúčka Mareka Hamšíka s reprezentáciou Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Marek Hamšík nad hlavami spoluhráčov z...
debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík