Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nechutné scény na žiackom futbale v Leviciach. Spoluhráč škrtil spoluhráča, predchádzala tomu však nehorázna urážka

Deti vedia byť kruté. Občas viac ako dospelí ľudia. Štvrtá slovenská liga starších žiakov túto tézu len potvrdila.

18.08.2023 16:42
futbal, deti Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Hráči sa začali hádať a urážať priamo na ihrisku a ich nezhoda vygradovala až k tomu, že trinásťročný futbalista začal škrtiť vlastného spoluhráča.

Duel starších žiakov medzi klubmi KSK Juventus Levice a TJ Družstevník Nový Tekov sa poriadne zvrtol. Domáci hráči síce v druhom kole štvrtej ligy zvíťazili jednoznačne pomerom 9:0, napriek tomu si urobili z hanby kabát. Informoval o tom portál sportnet.sk.

Bežala 46. minúta a aktuálne skóre bolo 6:0. Levice mohli dohrať zápas bez akýchkoľvek nervov, lenže nastala neobyčajná scéna. Trinásťročný Patrik razom vybuchol a začal škrtiť svojho spoluhráča z tímu.

Boris Godál Čítajte viac Šejk dal Neymarovi len o trošku viac ako mne, uškŕňa sa slovenský veterán. Dostal som aj auto a parádnu vilu - úplne zbytočne

:Bol som z toho v šoku. Pokiaľ mám byť však úprimný, z časti sa domácemu hráčovi nedivím. Spoluhráč mu nadával a vykrikoval, aby sa vrátil späť do detského domova," opísal hlavný rozhodca Roman Krajčír, čo nepochopiteľnému skratu mladíka predchádzalo.

„Snažil som sa zachovať pokoj, pretože išlo o citlivú tému. Samozrejme, že som musel udeliť červenú kartu, ale viac by som toho hráča netrestal. Možno by som v jeho pozícii reagoval podobne,“ priznal úprimne futbalový arbiter, že má pre hrubé správanie trinásťročného Patrika istú dávku pochopenia.

„Trinásť – štrnásťroční chlapci si navzájom nadávajú? Spoluhráči, ktorí sa majú ochraňovať? Táto generácia je divná. Je to smutné…,“ uzavrel futbalový rozhodca.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #násilie #KSK Juventus Levice #TJ Družstevník Nový Tekov