Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Babrák roka? U diablov z Manchestru má nahradiť de Geu. A dostal zahanbujúci gól

Týždeň pred začiatkom anglickej Premier League sa futbalisti Manchestru United po prvýkrát v sezóne ukázali pred vlastnými fanúšikmi aj s novými posilami. Najviac sa po prípravnom zápase s francúzskym Lens (3:1) hovorilo o brankárovi André Onanovi.

05.08.2023 17:31
André Onana Foto:
Proti padajúcemu lobu nemal André Onana žiadnu šancu.
debata

Nová brankárska jednotka červených diablov, ktorá prišla v lete z Interu Miláno za 52,5 milióna eur, totiž dostala v prvom polčase zahanbujúci gól z polovice ihriska.

Jeho neopatrnosť a prílišné vybehnutie využil na strelenie otváracieho gólu v stretnutí v 23. minúte Florian Sotoco. Pozrite si parádny gól v jeho podaní:

Futbalisti Manchestru napokon nepriaznivo sa vyvíjajúci duel otočili a po góloch Marcusa Rashforda, Antonyho a Casemira v druhom polčase zvíťazili 3:1.

Anglické médiá si po hrozivej chybe posvietili na kamerunského brankára, ktorý sa po prvýkrát predstavil pred fanúšikmi na štadióne Old Trafford.

Onana podľa nich doplatil na jednu zo svojich najväčších predností, ktorou je rozohrávka. Pri zakladaní útoku sa totiž často dostáva ďaleko od svojej bránky. David de Gea, ktorého Kamerunčan v bráne Manchestru United nahradil, by takejto rozohrávky nebol nikdy schopný, píšu britské médiá.

Krásne partnerky hviezdnych svetových futbalistov Fotogaléria - 61 fotiek Všetky fotky
Medzi najslávnejšie futbalové páry sme zaradili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #André Onana