Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čistil záchody a zrazu zbadal Messiho. Podpis hviezdy ho pripravil o prácu: Stálo to za každú sekundu

Kolumbijčan Cristian Salamanca, ktorý pracoval na štadióne Interu Miami, bol podľa argentínskeho vydania La Nacional prepustený po tom, čo získal autogram od Lionela Messiho.

05.08.2023 12:31
Lionel Messi Foto:
Zamestnanec upratovacej firmy narazil na Messiho po jeho vystúpení z autobusu.
debata (1)

Salamanca, ktorý už rok a pol žije v Miami, pracoval v upratovacej firme a po prvý raz mal na starosti čistotu na štadióne Drive Pink Stadium, na ktorom svoje domáce zápasy hráva Inter Miami.

Všetci zamestnanci pracujúci na štadióne sú pritom povinní dodržiavať profesionálne správanie a okrem iného majú zakázané žiadať od futbalistov autogramy.

Bruce Mwape Čítajte viac Sexuálny škandál na MS žien. Tréner si mal obtierať ruky o prsia reprezentantky

No kolumbijský pracovník si z tohto pravidla nerobil ťažkú hlavu. „Náhodou som čistil toalety v sektore, kde pristavujú autobusy. Bol som tam, keď zastavil autobus Interu a hráči vystúpili. Posledný bol Messi. Vyviedli ma a vyhodili z práce, ale stálo to za každú sekundu,“ povedal Salamanca.

Inter Miami, ktorého spolumajiteľom je bývalý kapitán anglickej reprezentácie David Beckham, oznámil podpis zmluvy s Messim 15. júla.

Odvtedy už nastúpil Argentínčan za nový klub v troch zápasoch a strelil už päť gólov. Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty je odchovancom FC Barcelona, v ktorej pôsobil do roku 2021, keď prestúpil do Paríža St. Germain.

Lionel Messi hľadá dom. Aj so sexy manželkou Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi hľadá v Amerike bývanie pre svoju...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Major League Soccer #Inter Miami