Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kucka spoznal trest za uhryznutie súpera

Slovenský futbalista Juraj Kucka zo Slovana Bratislava dostal dvojzápasový dištanc sa pohryznutie Nega Ekofa počas úvodného zápasu 1. predkola Ligy majstrov proti luxemburskému FC Swift Hesper (1:1).

20.07.2023 15:36
SR futbal LM 1. predkolo Slovan Swift BAX Foto: ,
Juraj Kucka v súboji s Négom Ekofom. Stredopoliar Slovana zakrátko videl červenú kartu.
debata (10)

Tridsaťšesťročný stredopoliar tak nepomôže mužstvu ani v prvom stretnutí druhého predkola v Mostare. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Kucka v nadstavenom čase prvého polčasu pohrýzol na zemi hosťujúceho Ekofa, za čo videl od hlavného arbitra Viktora Kopijevského červenú kartu.

Dôkaz, že Juraj Kucka skutočne uhryzol hráča FC... Foto: twitter.com/Lukas_Kacaliak
Juraj Kucka uhryznutie 0 Dôkaz, že Juraj Kucka skutočne uhryzol hráča FC Swift Hesper Nega Ekofa.

Slovenský reprezentant má už prvú časť trestu za sebou, keď nehral v odvete na ihrisku Hesperu, ktorú Slovan vyhral 2:0 a zabezpečil si postup.

Klub dostal aj finančnú pokutu za vniknutie jednotlivca na hraciu plochu po skončení zápasu a taktiež za hádzanie plastových pohárov na hraciu plochu. „Belasí“ však neuviedli výšku finančnej sankcie.

Slovan tak na domáce stretnutie s Mostarom nebude mať obmedzenú kapacitu hľadiska.

Vladimír Weiss ml. Čítajte viac Otec Weiss o synovi: On fakt nie je normálny, raz ma kvôli nemu odvezú. V kabíne sa kričalo a juniora musel krotiť

"Z našej strany urobíme maximum pre to, aby sa vbehnutie jednotlivca na hraciu plochu neopakovalo. Zároveň chceme všetkých vyzvať a požiadať, aby sa do budúcna zdržali hádzania akýchkoľvek predmetov na hraciu plochu.

Prípadné opakovanie týchto prehreškov bude mať za následok ďalšie a vážnejšie disciplinárne sankcie. Chceme, aby ste mohli byť opäť náš dvanásty hráč," uviedol klub.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Juraj Kucka