Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otec Weiss o synovi: On fakt nie je normálny, raz ma kvôli nemu odvezú. V kabíne sa kričalo a juniora musel krotiť

Bol to napínavý zápas. Tak, ako vlani, aj tentoraz sa o postup z 1. predkola Ligy majstrov postaral Vladimír Weiss ml.

20.07.2023 10:20
Vladimír Weiss ml. Foto:
Vladimír Weiss ml.
debata (7)

Pred rokom vyradil gólom z rohového kopu gruzínske Batumu na konci nadstaveného času, tentoraz ukončil púť v najlepšej európskej pohárovej súťaži majstrovi Luxemburska – FC Swift Hesper. Weiss junior premenil dva pokutové kopy.

Prvý dal po „panenkovsky“, oblúčikom do stredu bránky, druhý poslal brankárovi domácich do šibenice.

Podľa všetkého muky na lavičke prežíval aj jeho otec a tréner v jednej osobe – Vladimír Weiss st. Ten totiž tušil, čo sa jeho syn chystá spraviť.

„Ja som vedel, že on kopne Panenku, lebo on nie je normálny. Raz ma od neho odvezú. Ale oukej, zlatý, premenil prvú penaltu perfektne, druhú rovnako skvele, ale… Je to niekedy na infarkt. Som šťastný za celé mužstvo,“ vravel tesne po zápase do kamery RTVS.

Následne sa k duelu vyjadril aj na tlačovej konferencii:

„,Bol to osudový zápas. Keby sme nepostúpili, bolo by v klube veľké sklamanie. Prvých 30 minút sme prespali. Pomohli nám zákroky Borjana. V druhom polčase sme boli lepším mužstvom,“ zhodotil duel.

11. Swift - Slovan Čítajte viac Weiss dostane infarkt skôr z nasadenia niektorých hráčov, nie z Panenky od syna

„Cítil som, že budem kopať penaltu. Aj kamarátovi som písal, že dnes dám gól z pokutového kopu a kopnem Panenku. Vyšlo mi to, takže som rád. Nevedel som, že budú dve, ale ako som povedal pred zápasom, najdôležiteší je postup a to sme splnili,“ doplnil jeho syn Weiss ml.

Cez polčasovú prestávku v kabíne kričal nielen on, ale aj otec. Dokonca si Weissovci zvýšeným hlasom vymenili aj názory medzi sebou. Belasým to v druhom dejstve pomohlo.

„Cez prestávku sme si niečo povedali, lebo prvý polčas nebol dobrý, musíme si to priznať,“ vravel Weiss ml. „Keby sme mali video v kabíne, mali by ste z toho dobrú päťminútovku. Vlado bol zasa premotivovaný. Musel som upokojiť najmä jeho,“ reagoval otec.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Vladimír Weiss st.