Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Celta zničila Ronaldov tím, Portugalčan si potom rypol do Messiho i európskeho futbalu

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo si myslí, že najvyššia súťaž v Saudskej Arábii je lepšia ako liga v USA, kam odišiel hrať jeho dlhoročný rival Lionel Messi.

18.07.2023 12:58
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

Hráč tímu Al Nassr zároveň vyhlásil, že sa už neplánuje vrátiť do Európy, kde podľa neho futbal upadá.

Tridsaťosemročný Portugalčan odišiel do Saudskej Arábie v januári, aby ho v letnom prestupovom období nasledovali ďalší poprední hráči ako Karim Benzema, Marcelo Brozovic, N'Golo Kanté či Roberto Firmino.

bero futbal Čítajte aj Lístky na Portugalsko? Ani mne ich nikto teraz nedá, vidieť Ronalda na Slovensku sa nepodarí každý deň

„Otvoril som dvere do Saudskej ligy a teraz tam chcú ísť všetci,“ povedal Ronaldo v utorok po prípravnom zápase jeho tímu v Portugalsku proti Celte Vigo.

Jeho tím prehral vysoko 0:5, Ronaldo odohral prvý polčas, ktorý sa skončil bez gólov.

„V priebehu nasledujúcej sezóny sem prídu ďalší vrcholoví hráči. O rok už bude liga lepšia ako turecká a holandská. Už teraz je lepšia ako MLS,“ vysvetľoval portugalský reprezentant novinárom z amerického ESPN príčiny, prečo nebude nasledovať krok Messiho, ktorý prestúpil do Interu Miami.

1 Messi, Ronaldo Čítajte aj Messi vs. Ronaldo. Kto mal lepšie štatistiky v deň 36. narodenín? Víťaz „spravodlivého porovnania“ je jasný

Ronaldo počas svojej kariéry päťkrát vyhral Ligu majstrov UEFA a sedemkrát titul v najvyššej súťaži v Európe, no ďalšie triumfy na starom kontinente už nepridá.

„Na sto percent sa už do Európy nevrátim. Mám už 38 rokov a európsky futbal výrazne stratil na kvalite. Akú-takú hodnotu má už iba Premier League. Tá je výrazne pred všetkými ostatnými ligami,“ myslí si Ronaldo.

Luxusný autopark Cristiana Ronalda Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Milión sem, päť miliónov tam. Čo sa týka...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Al Nassr