Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Chcel Fica za prezidenta, teraz ide proti Rusku. Škrtel sa po rokoch politicky angažuje

Aktuálne nie je Škrtelovi ľahostajná situácia u našich východných susedov. 38-ročný rodák z Handlovej, ktorý ešte v minulej sezóne obliekal dres Ráztočna v 8. lige, bude 5. augusta súčasťou charitatívneho zápasu Game4Ukraine na štadióne Stamford Bridge v Londýne.

„Náš koncept Game4 sa snaží poskytnúť dary a zvýšiť tak potrebné povedomie o humanitárnej situácii na Ukrajine. Aby bol zabezpečený optimálny dopad každého zápasu, hrajú sa len každé tri alebo štyri roky,“ informuje portál game4ukraine.com.

Za hlavných podporovateľov podujatia sú na webe označení United 24 a anglický veľkoklub Chelsea FC. United 24 je iniciatíva ukrajinskej vlády, ktorú spustil prezident krajiny Volodymyr Zelenskyj ako hlavné miesto na prijímanie charitatívnych darov na podporu Ukrajiny.

Ako uviedol portál game4ukraine, počas vyše roka fungovania platformy United24 sa prostredníctvom darov z viac ako 110 krajín podarilo vyzbierať vyše 325 miliónov dolárov.

21. Hlavná FOTO Čítajte viac Kmotrík naložil trénerovi, Weiss mal zatemnený mozog. Pamätné kolapsy Slovana v Európe

V charitatívnom futbalovom stretnutí proti seba nastúpia modrý a žltý tím, ktorých názvy sú odvodené od ukrajinských národný farieb.

Škrtel bude súčasťou žltého tímu, v ktorom sa stretne s futbalovými legendami ako sú Gerard Piqué, Patrick Vieira či Robert Pires a trénerom výberu je bývalý legendárny kouč londýnskeho Arsenal Arséne Wenger.

Hanebné prehry Slovana v pohárovej Európe Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Anorthosis Famagusta bol dlhé roky synonymom...

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Martin Škrtel #Premier League #FC Liverpool #Andrej Kiska #vojna na Ukrajine