Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyhrážal sa mi smrťou, zobral mi pas. Expriateľka hviezdy Manchestru United prehovorila

Bývalá priateľka brazílskeho futbalistu Manchestru United Antonyho prehovorila o obvineniach z domáceho násilia a vyhrážok smrťou zo strany hviezdneho hráča.

20.06.2023 10:29
Britain Soccer Premier League Foto: ,
Brazílčan Antony.
debata

Jeho bývalá priateľka Gabriella Cavallinová nahlásila Antonyho, ktorého obviňuje z násilia, agresie a ohrozujúceho správania.

Antony ju mal údajne napadnúť 20. mája, čiže v deň, keď brazílsky reprezentant hral za United v zápase Premier League proti Bournemouthu na Vitality Stadium.

Chvedukas a Weiss Čítajte viac Šok a zdesenie: Nečakaná smrť 32-ročného exreprezentanta. Hral aj proti Slovákom

Cavallinová po prvý raz od obvinení prehovorila s médiami: v rozhovore pre portugalskú televíziu UOL Esporte sa prezradila detaily aj o vyhrážkach smrťou.

„Zaútočil na mňa a pritlačil ma k dverám auta. Práve vtedy a tam som si myslela, že môj život sa skončil,“ citoval portál goal.com ženu, ktorá sa živí ako influencerka. Cavallinová tvrdí, že Antony sa jej a ich synovi vyhrážal smrťou, ak ukončí ich vzťah.

Vladimír Weiss Kevin Wimmer Čítajte viac Weiss je dobrý chlapík, tvrdí bývalý hráč Tottenhamu. Prečo uprednostnil Slovan pred inými ponukami?

Cavallin tiež obviňuje Antonyho, že ju držal v zajatí v ich dome a nenechal ju odísť. „Zničil mi kufor, zobral tašku, pas. Rozbil mi mobil, nechcel ma pustiť. Bola som väzňom od desiatej večer do takmer 4:30 ráno."

V Manchestri United nejde o prvý takýto prípad, z násilia bol obvinený aj Mason Greenwood a budúcnosť krídelníka anglickej reprezentácie je stále otázna.

Snežana Borjanová, manželka novej posily Slovana Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Bola marketingovou riaditeľkou v Parizane...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Antony