Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na ihrisko vtrhol IShowSpeed, dvíhal Ronalda a bozkal mu nohy. CR7 si svojou reakciou získal ďalšie milióny fanúšikov

Cristiano Ronaldo sa stretol so svojimi fanúšikmi miliónkrát, no toto stretnutie si bude pamätať do konca života. Fanúšik vtrhol na ihrisko počas zápasu Portugalsko – Bosna, hodil sa na kolená a dokonca zdvíhal svoj idol. Ako na to zareagoval hráč? Možno budete prekvapení.

18.06.2023 09:00
Crstiano Ronaldo Foto:
Crstiano Ronaldo a jeho oddaný fanúšik, youtuber Speed.
debata (2)

Cristiano Ronaldo je pre mnohých stále najlepším hráčom na svete. O stretnutí s ním snívajú státisíce ľudí a je medzi nimi aj množstvo zúfalcov, ktorí sa pustia do poriadne šialených akcií.

Jedného takého „delikventa“ sme videli počas sobotňajšieho kvalifikačného zápasu o Euro 2024 medzi Portugalskom a Bosnou a Hercegovinou. Mladík napriek ochranke na štadióne v Lisabone vtrhol do stredu ihriska. Ronaldova reakcia však bola úžasná.

Fanúšik sa ukázal byť mimoriadne čiperný. Nežne objal hráča Al-Nassr, než ten padol na kolená a hodil sa Ronaldovi k nohám. Potom sa portugalský kapitán nechal niekoľkokrát zdvihnúť a spolu predviedli famóznu oslavu, ktorou sa zvykne prezentovať po strelených góloch.

Následne k nim pribehli bodyguardi. Muž si to všimol a na poslednú chvíľu utiekol.

Ukázalo sa, že tento veľmi oddaný fanúšik Cristiana je veľmi známy youtuber s prezývkou „IShowSpeed“. Spoločne strávený čas s legendárnym futbalistom bol už dlho jeho veľkým snom.

Po zápase sa opäť videli. Speed ​​si na futbalistu počkal a keď vychádzal z parkoviska, zastavil auto, aby ho mohol opäť nechal objať. Nechýbala ani ďalšia „poklona“ a spoločná fotografia.

Zápas Island - Slovensko v obrazoch Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Pozrite si zaujímavé fotografie zo zápasu...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo