Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nečakané problémy hviezdy. Messiho zadržala na letisku polícia, nechcela ho pustiť do Číny

Najsledovanejší futbalista posledných týždňov Lionel Messi sa nečakane dostal do úzkych, keď cestoval s argentínskou reprezentáciou do Číny.

12.06.2023 13:14
06. Lionel Messi Foto: ,
Príchod Lionela Messiho do Číny bol dlho očakávanou udalosťou.
debata (6)

Pred vstupom do Číny totiž 7-násobného držiteľa Zlatej lopty zadržala polícia. Argentínsku reprezentáciu čaká v krajine vo štvrtok priateľský zápas proti Austrálii.

Podľa zahraničných médií nebude mať Messi vďaka nepríjemnému zážitku pekné spomienky na najľudnatejšiu krajinu na svete.

Podľa tribuna.com cestovala nová posila Interu Miami do Pekingu so španielskym pasom. A tým vznikol problém. Občania Španielska totiž nemôžu cestovať do Číny bez víz.

Mikayil Faye Čítajte viac Volajú ho Monštrum. Barcelona kupuje hráča z druhej chorvátskej ligy za 5 miliónov eur

Messi, respektíve kompetentný človek na argentínskom zväzu, túto situáciu zjavne podcenil a prepravoval sa bez potrebných dokumentov. Pokiaľ by mal pri sebe argentínsky pas, vyhol by sa problémom. Pre Argentíncov vízová povinnosť pri vstupe do Číny neplatí.

Riešeniu situácia nepomáhala ani rečová bariéra. Messi sa snažil všetko vysvetliť čínskym policajtom, čo sa mu nejaký čas nedarilo. Pozrite si jeho bezradný výraz na pekinskom letisku:

Nakoniec sa pre Messiho všetko dobre skončilo. Hviezdny futbalista urýchlene dostal potrebné víza a prípravný duel proti Austrálii mu tak neunikne.

Messi splnil v posledných dňoch stránky novín po skončení sezóny v Paríži St. Germain. Namiesto mnohými očakávanému návratu do FC Barcelony zamieri do USA do klubu Inter Miami.

Najlepšie futbalové kluby z krajín V4 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčku zostaveného podľa päťročného...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia