Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chorvát Modrič v tajnosti priletel do Belehradu. Je za tým žena, pri ktorej hodina znamená týždeň

Najslávnejší chorvátsky futbalista Luka Modrič je podľa srbských médií v ich hlavnom meste - v Belehrade. Prišiel tam riešiť vážny problém. A miestne médiá tajomne tvrdia, že pomôcť mu dokáže len jedna žena.

30.04.2023 11:50
Luka Modrič Foto:
Luka Modrič.
debata

Volá sa Marjana Kovačevičová a je známa lekárka. Okrem iného pomáha najväčším hviezdam svetového športu rýchlo sa zotaviť a vrátiť sa na „bojisko“.

Po Novakovi Djokovičovi je na zozname veľkých hviezd, ktoré si od slávnej Srbky vyžiadali pomoc, aj kapitán chorvátskej reprezentácie a eso Realu Madrid – Luka Modrič.

Modrič sa údajne snažil svoju prítomnosť v Belehrade utajiť. Je tam, aby sa s pomocou lekárky Kovačevičovej pokúsil rehabilitovať nepríjemné svalové zranenie, píše portál Sport Club.

Modrič sa minulý utorok zranil v zápase proti Girone (2:4) a spočiatku sa zdalo, že bude pripravený na finále Copa del Rey i semifinálový súboj s Manchestrom City v Lige majstrov. Po podrobnom rozbore sa však ukázalo, že zranenie je vážnejšieho charakteru a čaká ho pauza.

Preto sa rozhodol – s požehnaním od Realu – vyhľadať pomoc u Kovačevičovej. Po jej zázračných terapiách trvá zotavenie zo zranenia oveľa kratšie, píšu Srbi.

„Terapie sú také silné, že jedna hodina nahradí jeden týždeň liečby akoukoľvek metódou na svete. Ak teda povedia, že má mesiac oddychovať, riešim problém za štyri hodiny,“ prezradila raz známa lekárka.

Zoznam športovcov, ktorých už liečila, je dlhý… Od Dejana Stankovića, Andyho Marryho, Alexisa Sanchéza, Cristiana Ronalda a mnohých ďalších.

Djokovič po Kovačevičovú v januári neváhal poslať lietadlo cez pol sceta. Pred začiatkom Australian Open totiž utrpel zranenie podkolennej šľachy, ktoré mu v úvodných zápasoch v Melbourne narobilo nemalé problémy.

Kovačevičová prišla a ostatné je už len história, Novak vyhral desiaty titul na Australian Open a Srbi písali o zázraku.

Kto je tajomná Vanja Bosničová (Modričová)? Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vanja Bosničová nespustí z Luku Modriča jedno...
debata chyba
Viac na túto tému: #Luka Modrič