Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Záhrebe si mädlia ruky. Manchester United nachystal balík na hviezdu MS v Katare

Brankárska jednotka Manchestru United David de Gea má s anglickým klubom zmluvu do konca sezóne. Španiel ju zatiaľ nepredĺžil, keďže rokovania uviazli na mŕtvom bode.

26.04.2023 21:15
Livakovič chytená penalta Montpellier Foto:
Dominik Livakovič.
debata

rvý brankár Manchestru United David de Gea má s anglickým klubom zmluvu do konca sezóny, Španiel však zatiaľ spoluprácu nepredĺžil, keďže rokovania medzi oboma stranami uviazli na mŕtvom bode.

Podľa informácii Daily Mirror už má tréner červených diablov Erik ten Hag pripravenú náhradu. Za chorvátsku reprezentačnú jednotku, ktorá zažiarila na MS v Katare a brankára Dinama Záhreb je pripravený zaplatiť 10 miliónov eur.

Bruno Rodriguez. Čítajte viac Po kariére trpel, prišiel o nohu. Zaobchádzali so mnou ako s kusom mäsa, tvrdí exhviezda Paríža St. Germain

Britské médiá uvádzajú, že ten Hag verí, že Livakovič je ideálnou voľbou do tímu pre budúcu sezónu. Otázka nového brankára v Manchestri sa opäť otvorila najmä po katastrofálnych chybách de Geu v minulotýždňovom odvetnom zápase štvrťfinále Európskej ligy proti FC Sevilla (0:3).

Podľa Daily Mirror sa práve po spomínanom stretnutí tréner definitívne rozhodol angažovať nového brankára. Livakovič doviedol národný tím Chorvátska k bronzovým medailám na šampionáte v Katare.

Dres reprezentácie si 28-ročný rodák zo Zadaru obliekol už v 43 zápasoch. Zmluvu s Dinamom má platnú do 15. júna 2024.

Futbalisti, ktorí ukončili svoj život predčasne Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Príbehy futbalistov - tak, ako pri všetkých...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League #David De Gea #Dominik Livakovič