Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovenský reprezentant dostal od poľského klubu trest. Nevhodne sa vraj správal k novinárom

Poľský futbalový klub Lechia Gdansk suspendoval slovenského brankára Dušana Kuciaka. Ako uviedli kluboví predstavitelia v oficiálnom vyhlásení na webe Lechie, dôvodom suspendácie skúseného 37-ročného gólmana nie sú športové výkony, ale správanie sa mimo ihriska.

25.04.2023 17:18
Dušan Kuciak Foto: ,
Dušan Kuciak.
debata (1)

„Rozhodnutie predstavenstva klubu je dôsledkom nedávnych udalostí. Už druhýkrát sa brankár tímu napriek predchádzajúcemu dohovoru správal nevhodne počas rozhovoru s novinármi v mixzóne,“ uvádza sa vo vyhlásení klubu, ktorý suspendoval taktiež chorvátskeho obrancu Maria Maloču.

Obaja tak nebudú v nominácii trénera Davida Badíu na zápas Ekstraklasy proti Rakówu Čenstochová. Lechia sa v tabuľke nachádza na predposlednej 17. priečke a hrozí jej zostup do druhej najvyššej súťaže.

Dušan Kuciak prišiel do klubu v roku 2017 po pôsobení v anglickom Hulle City. V Poľsku predtým chytal za Legiu Varšava, v Rumunsku za Vaslui a na Slovensku v Trenčíne aj rodnej Žiline. V Gdansku doteraz absolvoval 205 štartov a 63-krát si udržal čisté konto.

Vo farbách slovenskej reprezentácie odchytal Dušan Kuciak 14 duelov, v národnom tíme sa neobjavil od novembra predminulého roka. Bol súčasťou výberu SR na MS 2010 aj ME 2020.

Slovan, Ferencváros Čítajte viac Kamoši z Dunajskej Stredy? Weiss múdro tlmí národnostné vášne, bez jeho syna by dnes Slovan nemal šancu
Futbalisti, ktorí ukončili svoj život predčasne Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Príbehy futbalistov - tak, ako pri všetkých...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dušan Kuciak #Lechia Gdansk