Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Plamenným prejavom strhol k výhre nad Messim. Teraz spravil tréner Francúzska kvôli bábätku niečo nevídané

Po úspešnom ťažení to opäť skúšal aj na klubovej úrovni s Lille. Skončil veľmi rýchlo, a tak v roku 2016 prikývol na ponuku Maroka.

Po troch rokoch priznal, že mužstvo nedokáže viac posunúť a prijal ponuku Saudskej Arábie.

Práve jeden z najväčších outsiderov spôsobil hneď na úvod lanských majstrovstiev sveta vo futbale v Katare azda najväčšiu senzáciu.

Saudská Arábia otočila po polčase skóre súboja s Argentínou z 0:1 na 2:1. Bola to prvá a jediná prehra neskorších majstrov sveta na turnaji.

Spain Soccer Copa Del Rey Čítajte viac Benzema zostrelil Barcelonu hetrikom, fanúšikovia skandovali Messiho meno. Real ovládol El Clásico

„Bola to facka v správnom čase,“ priznal tréner Argentíny Lionel Scaloni. „Ak chceme uspieť, nemôžeme predvádzať takéto výkony,“ pridal sa kapitán Lionel Messi.

Po stretnutí sociálnymi sieťami preleteli videá zo šatne Saudskej Arábie. Cez polčasovú prestávku Renard poriadne vyčistil žalúdok svojim zverencom a naštartoval tak nevídaný obrat.

Plamenným prejavom potvrdil úvodné slová tohto textu a tiež nimi dokonca strhol aj tlmočníka.

"Takto napádate? Alebo sa chcete odfotiť s Messim? Pýta si loptu a vy len stojíte. Rešpektujte ľudí, ktorí sa na vás prišli pozrieť.

Musíte tlačiť a napádať ho. Potom môžete nielen vyrovnať," povedal Renard svojim mužom.

Časti článku:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hervé Renard