Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pôjde za Ronaldom a podpíše Arabom? Messiho otca videli v Rijáde s dôležitými ľuďmi

Saudská Arábia sa už o pár mesiacov môže stať dejiskom dlhoročnej rivality medzi Cristianom Ronaldom a Lionelom Messi. Podľa Marcy láka sedemnásobného držiteľa Zlatej lopty do svojich služieb saudskoarabský klub Al-Hilal.

15.03.2023 15:30
Lionel Messi Foto: ,
Bude ďalšia zastávka Lionela Messi v kariére v Saudskej Arábii?
debata

Podľa španielskeho denníka má byť pre Argentínčana pripravených 220 miliónov eur za podpis ročnej zmluvy. Messiho úmysly odísť na sklonku športového dôchodku do arabského sveta majú potvrdzovať informácie, že jeho otec a agent Jorge Messi je v Rijáde.

Messi starší bol odfotografovaný v luxusnom hoteli pri dvoch stretnutiach s mužmi v tradičnom arabskom odeve.

Podľa informácií na sociálnej sieti má ísť o Abdullaha Hamada, prezidenta Mahd Sports Academy. A na druhej snímke je princ Abdulaziz Al-Faisal, minister športu Saudskej Arábie.

Podľa Marcy existuje štátny, respektíve zámer kráľovskej rodiny, získať do Saudi Pro League po Ronaldovi aj Messiho. Al-Hilal je najvážnejším súperom Ronaldovho Al-Nassru v najvyššej súťaži. Nie tak dávno tento klub prehral vo finále MS klubov s Realom Madrid 3:5.

Boris Kitka a Guram Kašia. Čítajte viac Bude to veľký zápas! V Slovane šarapatí viróza: Kopneme si aj pár penált

Saudi sa týmto krokom majú snažiť o dosiahnutie rovnováhy v tom, aby sa Al-Nassr kvalitou kádra príliš nevzďaľoval od ostatných súperov v najvyššej súťaži. Už pri odchode do Paríža St. Germain Messiho mnohí kritizovali za to, že pod Eiffelovkou odišiel iba kvôli peniazom. A v Saudskej Arábii ich tiež majú neúrekom.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Saudi Pro League