Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zhasla aj posledná nádej. Futbalového reprezentanta našli v Turecku mŕtveho

Po takmer dvoch týždňoch od tragického zemetrasenia v Turecku našli telo 65-násobného reprezentanta Ghany Christiana Atsua. Správu potvrdil futbalistov manažér Murat Uzunmehmet.

18.02.2023 08:17
Christian Atsu Foto:
Christian Atsu reprezentoval Ghanu v 65. medzinárodných zápasoch.
debata

Uzunmehmet na Twitteri oznámil, že futbalistu z Ghany našli a je mŕtvy. „Christian Atsu bol nájdený, ale nanešťastie zomrel," napísal manažér v príspevku a zároveň poskytol oficiálne vyhlásenie pre tlačovú agentúru Demiroren.

Atsu pôsobil v prvoligovom tureckom klube Hatayspor a večer pred ničivým zemetrasením strelil gól v najvyššej súťaži.

Turecké médiá informujú o tom, že v osudnú noc sa vrátil domov po tretej hodine nadránom približne v čase, keď prišlo k prvému zemetraseniu.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Keď vidím Lobotku, vždy ma to rozosmeje, vraví taliansky reprezentant. Len jeden hráč bol lepší ako on

Po druhom sa mal jeho obytný dom zrútiť. Predpokladá sa, že bývalý futbalista anglických veľkoklubov Chelsea či Newcastle United sa mal pokúsiť o odchod na parkovisko, aby sa dostal k svojmu autu. No uniknúť z padajúcej budovy napokon nestihol.

Atsu bol niekoľko rokov spoluhráčom slovenskej reprezentačnej jednotky Martina Dúbravku v Newcastli United. Na britské ostrovy odišiel pred desiatimi rokmi, keď za neho Chelsea zaplatila tri milióny eur. V roku 2017 odišiel do Newcastlu za sedem a pol milióna eur.

Slávne futbalové kluby, ktoré zanikli Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
FC Astra Giurgiu (Rumunsko): 1921 - 2022...
debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle #Chelsea FC #Christian Atsu #zemetrasenie v Turecku a Sýrii