Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi zničil Ronalda na sieti. Koľko zarobil na príspevkoch po Katare?

Kým Cristiano Ronaldo nezverejnil po MS v Katare na instagramovom účte žiadny sponzorský príspevok, jeho rival Lionel Messi ich vydal hneď šesť.

06.01.2023 11:00
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi bozkáva svätý grál futbalu.
debata (9)

Messi za posledné tri týždne na Instagrame propagoval značku piva Budweiser, videohry Call of Duty a eFootball, energetický nápoj Gatorade, aplikáciu na kryptomeny Bitget a výrobcu zariadení na virtuálnu realitu Orcam.

Podľa posledného rebríčka The Hopper’s prináša Messimu jeden sponzorský príspevok 1,7 milióna eur – za šesť tak dostal vyše 10 miliónov. Viac ako Argentínčan majú za príspevok už len Kylie Jennerová (1,74 milióna) a Cristiano Ronaldo (2,27 milióna). Portugalčan ale od vypadnutia vo štvrťfinále MS s Marokom žiadny platený príspevok nezverejnil.

Milan Škriniar Čítajte viac V Interi pripúšťajú, že Škriniar odíde: Sme realisti, nemožné urobiť nevieme

Messi je na dobrej ceste v najbližších mesiacoch zosadiť Ronalda z trónu najlepšie zarábajúcej osoby na Instagrame. Z pohľadu najúspešnejšieho príspevku histórie sa mu to už podarilo.

Pred MS v Katare držal Portugalčan medzi športovcami prvenstvo s snímkou, na ktorej s Messim hrajú šach. Ten podporilo vyše 42 miliónov ľudí.

Lionel Messi Čítajte viac Prestaň! Bujarý Agüero vytočil Messiho, v Katare takmer zabudol syna

No po úspešnom finále a zisku titulu majstra sveta trhali Messiho posty rekordy. Jednotkou je dnes príspevok Messiho dvíhajúceho víťaznú trofej v pozadí so spoluhráčmi z argentínskej reprezentácie (74,4 milióna lajkov) a jeho snímky s pohárom v posteli (54,2 milióna).

Najlepší obrancovia vo svetovom futbale Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
25. Andreas Christensen - FC Barcelona
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Instagram #zárobky #Lionel Messi