Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Interi pripúšťajú, že Škriniar odíde: Sme realisti, nemožné urobiť nevieme

Situácia v talianskom klube Inter Miláno je nasledovná: Jeho najväčšia hviezda Milan Škriniar má necelý pol rok do vypršania zmluvy a o tej novej už môže jednať s ktorýmkoľvek klubom v Európe. A zdá sa, že "Nerazzurri" vo svojej snahe pomaly rezignujú.

05.01.2023 17:12
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata

Generálny riaditeľ Interu Giuseppe Marotta pred stredajším zápasom s Neapolom čo to naznačil.

„Na prestupovom trhu musíte byť kreatívni, no predovšetkým v lete. V zime sa snažíte káder stabilizovať. Je náročné nájsť futbalistov, ktorí sú aspoň na rovnakej úrovni ako tí, ktorých už máte. Určite sa budeme obzerať po posilách, no rešpektujeme to, čo aktuálne v kádri máme,“ povedal skúsený funkcionár.

Potom sa Marotta vyjadril aj k zdĺhavému rokovaniu s rodákom zo Žiaru nad Hronom. Mimochodom, taliansky klub s ním rokuje od leta.

„Pre neho i pre ostatných hráčov sú tieto veci typické. Nie sme jediní, ktorí riešia tento problém. Rokujeme s jeho zástupcami. Zaslúži si byť súčasťou nášho súčasného i budúceho tímu. Dúfame, že záležitosť sa čoskoro vyrieši. V živote som vždy optimista, ale aj realista. Dokážeme veľa, ale nedokážeme nemožné,“ naznačil Marotta.

Milan Škriniar Čítajte viac Ultimátum pre Škriniara. Buď podpíš zmluvu, alebo ťa predáme

Pravdou je, že európske veľkokluby dokážu ponúknuť Škriniarovi oveľa väčšie peniaze. Zatiaľ čo pre Inter je údajný strop niekde medzi 6,5 a 7 miliónmi eur za sezónu, francúzsky Paríž by vraj vedel prihodiť ďalšie tri milióny.

Podľa portálu Sky sa očakáva, Škriniar Interu definitívne odpovie do konca januára. Klub vraj neuvažuje o jeho predaji v tomto prestupovom okne. Ak sa s ním nedohodne, Slovák vraj na konci sezóny odíde zadarmo.

Talianske médiá pripomínajú, že čím dlhšie budú rokovania trvať, tým menšia šanca je, že Nerazzurri sa so ŠKriniarom dohodnú. Podobne to však vraj bolo aj s Chorvátom Marcelom Brozovičom a obe strany k sebe napokon našli cestu.

Milan Škriniar Čítajte viac Kapitán Škriniar sa tešil po súboji s Lobotkom. Inter uštedril Neapolu prvú prehru
debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar