Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Si normálny? Tréner zúril na exhviezdu Barcelony. Zaútočila na súpera

Bol lídrom v Juventuse aj v Barcelone. No teraz upútal reprezentant Bosny a Hercegoviny zákerným zákrokom v nedeľnom ligovom zápase Pro League v Spojených arabských emirátoch. V stretnutí Dibby proti Al-Sharjahu (0:2) videl za oplácanie okamžite červenú kartu.

26.12.2022 07:15
Miralem Pjanič. Foto:
Miralem Pjanič sa svojim zákrokom v ligovom súboji príliš nevyznamenal.
debata

Incident sa odohral v 16. minúte stretnutia za bezgólového stavu, keď domáci Alblushi Mansour zaútočil na achilovku bosnianskej hviezdy.

Pjanič obliekajúci dres Al Sharjahu spadol po faule na zem a následne súperovi zákrok oplácal nebezpečným spôsobom. Oboma nohami zasiahol Mansoura do hrude. Pozrite si Pjaničov zásah na videu:

Pjanič si takmer okamžite po zákroku uvedomil, čo spravil. No rozhodca bol veľmi blízko a Bosniakovi okamžite udelil červenú kartu. Jeho „obeť“ Mansour sa porúčal z ihriska hneď za ním, nakoľko po prezretí faulu cez VAR bol rozhodcom vylúčený aj on.

Srbský tréner domáceho tímu Zoran Popovič sa Pjaniča pri schádzaní z trávnika pýtal či je normálny a jeho počínanie označil za kriminálne. Al-Sharjah dokázal napokon zvíťaziť 2:0 aj bez svojej najväčšej hviezdy po góloch Khaleda Ibrahima a Ousmana Camaru.

WCup Croatia Morocco Soccer Čítajte viac Spieval nacionalistickú pieseň, fašizmus odmieta. Líder Chorvátov žaluje novinárov

32-ročný Pjanič patril vyše desaťročie medzi popredných európskych futbalistov. Počas kariéry pôsobil v Lyone, AS Rím, Juventuse či FC Barcelona. V katalánskom veľkoklube sa postupne vytratil zo zostavy a putoval na hosťovanie do tureckého Besiktasu.

Začiatkom septembra sa s Barcelonou nečakane dohodol na ukončení zmluvy a ako voľný hráč putoval do Spojených arabských emirátov. Za Al-Sharjah stihol odohrať 11 zápasov a strelil tri góly. Červenú kartu videl na novom pôsobisku po prvýkrát.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bosna a Hercegovina #Miralem Pjanič #UAE Pro League