Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Išiel po hráčovi? Trénera Malty vyšetrujú pre sexuálne obťažovanie

Taliansky tréner futbalovej reprezentácie Malty Devis Mangia bol suspendovaný, pretože ho jeden z hráčov obvinil zo sexuálneho obťažovania člena národného tímu.

28.09.2022 18:00
726034011 Foto:
Dočasne suspendovaný tréner Malty Devis Mangia.
debata

Podľa Times of Malta dostala Maltská futbalová asociácia (MFA) v nedeľu správu o údajnom sexuálnom zneužívaní v národnom tíme.

Federácia začala vo veci konať len niekoľko hodín pred prípravným zápasom proti Izraelu, ktorý Malta vyhrala 2:1 na lavičke už bez Mangiu. Mužstvo viedol dočasný tréner Davide Mazzotto.

676994154 Čítajte viac Mladík dostal od trénera otcovskú po papuli: Bolo to z lásky, reagoval

„Mangia poskytuje všetky informácie pri odhaľovaní faktov. Do ukončenia vyšetrovania sa však federácia nebude k veci vyjadrovať,“ uviedla v stanovisku asociácia. Mangia, ktorý je trénerom Malty od roku 2019, sa rovnako ako hráči nechceli k prípadu vyjadrovať.

Maltský denník pripomenul, že to nie je po prvýkrát, čo Mangia čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Nevhodný vzťah s hráčom mal nadviazať aj vo svojom predchádzajúcom pôsobisku, v rumunskom klube Universitatea Craiova.

V minulosti na túto skutočnosť poukázal bývalá reprezentačná jednotka Rumunska Victor Piturca. Vedenie Malty sa malo o prípade informovať, no nepovažovali ho za opodstatnený.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #maltská futbalová reprezentácia #Devis Mangia