Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mladík dostal od trénera otcovskú po papuli: Bolo to z lásky, reagoval

Pred začiatkom predĺženia odvety baráže o postup na ME do 21 rokov medzi Izraelom a Severným Írskom sa udial škandalózny moment. V hlavnej úlohe bol tréner domácich Guy Luzon.

28.09.2022 14:30
676994154 Foto:
Tréner izraelskej reprezentácie do 21 rokov Guy Luzon.
debata

Incident, ktorý sa šíri sociálnymi sieťami, sa udial pred začiatkom predĺženia. Od pohľadu nespokojný tréner Izraela Luzon vlepil 22-ročnému ľavému obrancovi Zivovi Morganovi poriadnu facku.

Medzi hráčom a trénerom prebiehala vyostrená diskusia, počas ktorej dal Luzon dosť agresívnym spôsobom najavo, kto je v tejto situácii pánom. Veď posúďte sami:

V Izraeli kontroverzný moment zapadol prachom, nakoľko domáci mladíci zdolali Severné Írsko 3:1 na pokutové kopy a zabezpečili si postup na majstrovstvá Európy 2023.

No video facky sa šírilo sociálnymi sieťami a 47-ročný tréner tak musel vysvetľovať svoje netradičné chovanie. „Bolo to urobené z lásky,“ mal povedať podľa Krone Luzon.

Obranca sa počas výmeny názorov snažiť odtiahnuť od agresívneho trénera, ale jeho pokyny musel strpieť až do konca. O čom sa dvojica hádala nie je známe.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #facka #ME do 21 rokov #Guy Luzon