Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Valencia fingoval zranenie, aby v ambulancii ušiel policajtom

Dokonalý plán úteku pred zákonom zosnoval ekvádorský futbalový reprezentant Enner Valencia.

07.10.2016 12:46
Enner Valencia Foto: ,
Enner Valencia v drese Evertonu.
debata

Vo vlasti naňho vydali zatykač pre neplatenie alimentov, a to vo výške asi 13 350 libier. Policajti si poňho prišli na Atahualpa Stadium v Quite, ale neboli schopní zadržať ho pred štvrtkovým kvalifikačným stretnutím proti Čile (3:0) o postup na MS 2018.

Dvadsaťšesťročný útočník preto nechýbal v základnej zostave „La Tri“ a asistenciou sa dokonca podieľal na otváracom góle tímu. Podľa webu britského denníka Metro potom v 82. minúte nafingoval zranenie a vyžiadal si odvoz z trávnika. Z nosidiel putoval rovno do pristavenej sanitky a mužom zákona ufrngol. Tí za autíčkom s pacientom bežali po atletickom ovále, o čom svedčí aj videozáznam. Po zápase bol zatykač zrušený, súdny proces stále pokračuje.

„Je poľutovaniahodné, že niektorí policajti nespolupracovali pri zadržaní Ennera Valenciu s cieľom dodržať súdny príkaz,“ skonštatoval rozhorčený Paul Marin, právnik matky Valenciovej dcéry. Útočník West Hamu, ktorý je aktuálne na hosťovaní v Evertone v rámci anglickej Premier League, bude Ekvádoru k dispozícii na utorkový kvalifikačný duel proti Bolívii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Enner Valencia