Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Abramovič vraj má obálku s menom Ronaldo. A v nej 100 miliónov eur

Pedro, Fabregas, Hazard, či Diego Costa, hráči, za ktorých by ktorýkoľvek európsky veľkoklub zaplatil desiatky miliónov eur. V Chelsea sa však trápia rovnako, ako samotný klub. Jeho majiteľ, Roman Abramovič však má riešenie. A nie lacné.

12.11.2015 15:24
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Podľa španielskych médií sa majú Londýnčania v lete pokúsiť o megaprestup. Cieľ sa volá Cristiano Ronaldo. Práve okolo trojnásobného držiteľa zlatej lopty chce ruský boháč vybudovať nový tím. Neporaziteľnú Chelsea. Stane sa tak údajne už v lete.

Denník AS pripomína, že peniaze nie sú problém. A zároveň informuje, že majiteľ klubu zo Stamford Bridge už kontaktoval Ronaldovho manažéra Jorgeho Mendésa. Abramovič má hráčov z jeho portólia v obľube, dôkazom sú Diego Costa, Falcao, či Felipe Luis.

Spoluprácu s Josém Mourinhom, ktorá za spoločných čias v Reale Madrid nebola práve ideálna, pripustil už aj samotný Ronaldo.

Bez vetra sa ani lístok nepohne. To, že Cristiano Ronaldo nezavesí kopačky na klinec v madridskej šatni, je viac ako zrejmé. Real Madrid sa totiž podľa odborníkov pokúsi zlatého Portugalčana poriadne speňažiť. A veľa času už nemá, rodák z ostrova Madeira má už 31 rokov.

Problém s jeho odchodom nebude mať asi ani prezident španielskeho veľkoklubu Florentino Pérez, toho údajne Ronaldo opäť nahneval, keď v rozhovore pre nemecký Kicker možnosť prestupu bez problémov pripustil. Nasledovalo zopár silných objatí s trénerom Parížu SG Laurentom Blancom a arabským šejkom a majiteľom klubu Nasserom Al-Khelafim.

AS ďalej pripomína, že aj keď najhorúcejšími favoritmi na zisk Ronalda sú Parížania a Manchester United, je to práve Abramovič, ktorý má v šuplíku obálku s menom Cristiano. A v nej je vraj rovných 100 miliónov eur.

Chelsea však nechce iba míňať, klub má opustiť hneď trio hráčov. Eden Hazard, Oscár a Nemanja Matič majú do klubovej pokladnice zasa priniesť 200 miliónov eur.

Prestupové šumy zvyknú ožívať vždy pred začiatkom prestupového obdobia. Ale o tom, že vo vzťahu Ronaldo – Real Madrid dnes nie je všetko v poriadku, svedčí aj to, že nikto z klubu nebol na premiére jeho dokumentárneho filmu – Ronaldo. A na podobné spôsoby je vraj Portugalčan príliš citlivý.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Chelsea FC