Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Trnave predávali lístky na prvý zápas. Museli privolať políciu

Pri predpredaji vstupeniek na otvorenie City Areny - Štadióna Antona Malatinského museli v stredu podvečer asistovať policajti.

05.08.2015 20:02
City aréna, polícia Foto: ,
Pri predpredaji vstupeniek na otvorenie City Areny – Štadióna Antona Malatinského museli v stredu podvečer asistovať policajti.
debata

K budove dočasného sekretariátu Spartaka Trnava muselo prísť niekoľko policajných hliadok po tom, ako sa fanúšikovia futbalového Spartaka dozvedeli, že lístky na otvárací ceremoniál 22. augusta sú po dvoch hodinách už vypredané. Asi dvesto z nich nechcelo veriť, že vstupenky už nie sú. Policajti napokon nemuseli zasahovať, ľudia sa postupne rozišli.

"Záujem verejnosti bol podľa očakávania obrovský. V sobotu 22. augusta sa na štadióne očakáva ‚plný dom‘. Informácia o vypredaní lístkov bude vyvesená na prízemí sekretariátu Spartaka Trnava na Kollárovej ulici,“ informoval mediálny zástupca spoločnosti City Arena Ľudovít Tóth. Vstupenky na otvárací večer sa však podľa Tótha môžu ešte dostať do predaja, ak si ich neprevezmú partneri City Areny.

O futbalovú časť otvorenia City Areny sa postarajú futbalové legendy Spartaka Trnava a Ajaxu Amsterdam, po nich súčasní futbalisti Spartaka Trnava a brazílskeho Atlética Paranaense. Súčasťou šou bude hudobný program, v ktorom vystúpia The Sweet, Dario G, Kuly, Michal David, Golden Vein a desiatky ďalších. V sobotu 22. augusta bude na štadióne k dispozícii približne 16-tisíc miest.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #City aréna