Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčania sa chystajú ovládnuť finále Slovenského pohára

Vedenie futbalového klubu AS Trenčín rezervovalo 1500 vstupeniek pre svojich fanúšikov na blížiaci sa finálový zápas slovenskej pohárovej klubovej súťaže Slovnaft Cupu 2014/2015 proti FK Senica, ktorý sa uskutoční v piatok 1. mája o 18.15 h v Národnom tréningovom centre v Poprade.

22.04.2015 17:30
Fanúšikovia, AS Trenčín Foto: ,
Fanúšikovia AS Trenčín. V Poprade budú mať pravdepodobne domáce prostredie
debata

„Vzhľadom na záujem už počas prvých hodín po utorkovom postupe do finále veríme, že tento odhad budeme schopní naplniť. O spôsobe predaja, cestovaní na zápas do Popradu a ďalších akciách budeme informovať v priebehu štvrtka,“ uvádza web AS Trenčín.

Priaznivcom spomenutého aktuálneho lídra tabuľky najvyššej súťaže spod hradu Matúša Čáka vyhradia sektor za jednou z brán futbalového štadióna v Poprade s kapacitou približne 900 miest a následne aj ďalších 600 miest na priľahlej časti tribúny umiestnenej oproti hlavnej tribúne. Cena vstupenky je 4 eurá. „Všetky vstupenky budú na meno a pred vstupom na štadión bude kontrolovaná totožnosť fanúšikov. Cenu, spoločnú dopravu na stretnutie a spôsob predaja, ktorý bude organizovať AS Trenčín, zverejníme vo štvrtok,“ dopĺňa informácia na webe trenčianskeho klu­bu.

Ako je známe, futbalisti AS Trenčín si v semifinále Slovnaft Cupu 2014/2015 poradili s Duklou Banská Bystrica a FK Senica postúpila do záverečného „popradského“ súboja o cennú trofej lepším zvládnutím jedenástkového rozstrelu proti FC DAC 1904 Dunajská Streda.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #finále #AS Trenčín #slovnaft cup #FK Senica