Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prípad pre psychiatra dostal na staré kolená rozum. A je vzorom

Málokto ho má rád, keď o ňom počujete, súvislosti sú zväčša negatívne, ak by ste mohli zakročiť, "vychutnali" by ste si ho...

19.02.2015 12:56
Pepe Foto:
Pepe.
debata

Futbalový obranca Realu Madrid Pepé je najkontroverznejší medzi najlepšími a zápas, v ktorom neuvidí červenú kartu, vám bude chutiť ako cereálie bez mlieka.

Portugalský enfant terrible v aktuálnej sezóne postavil na hlavu všetky mýty i azerbajdžanské príslovie, že „had mení kožu, ale povahu nie“. Zdá sa, že Pepé zamieri do futbalového dôchodku ako veľký džentlmen zelených trávnikov.

Jeho štatistiky v aktuálnej sezóne vyrazili tromfy z rúk všetkým jeho kritikom. Tridsaťjedenročný stopér nastúpil v základnej zostave Realu už 29-krát a uvidel iba jednu žltú kartu. V štrnástich ligových zápasoch ho pritom rozhodcovia vôbec nenapomínali, do kapsy siahli iba v jednom stretnutí Ligy majstrov.

Ešte neuveriteľnejšie vyznieva fakt, že v doterajšom priebehu všetkých súťaží na klubovej i reprezentačnej úrovni, fauloval iba sedemnásťkrát, naopak súperi sa voči nemu previnili až 37-krát. Túto famóznu štatistiku naviac okorenil jedným gólom a štyrmi asistenciami.

História Pepého futbalových „prešľapov“ nepozná konca, podľa mnohých súperov je Portugalčan prípad pre psychiatrické konzílium. Zdá sa však, že zo začarovaného kruhu mu niekto pomohol von. I v mladej hlave sa predsalen starý rozum našiel…

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Pepé