Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Duda podpísal v Legii Varšava novú zmluvu do 30. júna 2019

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda podpísal s poľským klubom Legia Varšava nový dlhodobý kontrakt, ktorého platnosť vyprší 30. júna 2019. Odchovanec MFK Košice je hráčom Legie od februára minulého roka.

13.02.2015 19:20
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda v drese slovenskej reprezentácie do 21 rokov.
debata (1)

„Nemal som žiadne pochybnosti, ihneď som s návrhom súhlasil. Dúfam, že v nasledujúcich dvanástich mesiacoch sa ukážem v ešte lepšom svetle ako doteraz,“ povedal 20-ročný kreatívny stredopoliar pre oficiálnu internetovú stránku klubu z poľskej metropoly. Rodák zo Sniny sa momentálne zotavuje po zranení v oblasti členka, ktoré utrpel 24. januára v tureckom Beleku v prípravnom stretnutí proti Viktorii Plzeň, keď doplatil na tvrdý zákrok Davida Limberského.

„Táto dohoda je znakom vzájomnej dôvery. Oceňujeme jeho poctivosť, odhodlanie a schopnosti, ktoré už na ihrisku preukázal,“ vyhlásil na webe legia.com športový riaditeľ Jacek Mazurek. „Sme hrdí, že takýto talentovaný hráč i skvelý človek je u nás. Vo všetkom, čo robí, je príkladom pokory, skromnosti a usilovnosti. Budeme ho podporovať vždy, keď to bude potrebné. Zároveň sa vynasnažíme, aby zostal takou osobnosťou, akou je teraz,“ dodal Dominik Ebebenge, ktorý v Legii Varšava pracuje na poste manažéra pre rozvoj.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Ondrej Duda