Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chelsea ešte oľutuje môj odchod, tvrdí David Luiz

Brazílsky futbalový reprezentant David Luiz si myslí, že jeho bývalý anglický klubový zamestnávateľ FC Chelsea ešte oľutuje jeho odchod do tímu úradujúceho francúzskeho šampióna Paríža Saint-Germain.

15.08.2014 15:10
David Luiz Foto:
David Luiz sa teší z gólu.
debata

Informuje o tom portál championat.com odvolávajúc sa na Sky Sports. „Verím, že Chelsea bude ešte ľutovať, že ma predal do parížskeho klubu. Som presvedčený, že mám značné futbalové kvality. Teší ma, že v Paríži verili v moje schopnosti a zaplatili za mňa nemalú sumu,“ uviedol 27-ročný stopér David Luiz (nar. 22. apríla 1987), ktorý môže hrať aj na poste defenzívneho stredopoliara.

Futbalista s neprehliadnu­teľnou hrivou však nezatrpkol na pôsobenie v londýnskom tíme. „Na FC Chelsea mi zostali príjemné spomienky, triumfoval som tu so spoluhráčmi v Lige majstrov. Dúfam, že nešlo o moje posledné veľké víťazstvo, rád by som dosiahol aj ďalšie,“ doplnil D. Luiz, ktorý v doterajšej klubovej kariére pôsobil doma vo Vitórii, zahral si aj za portugalskú Benficu Lisabon a v FC Chelsea bol od roku 2011.

Charizmatický kouč zo Stamford Bridge José Mourinho sa nedávno vyjadril, že odchodom Davida Luiza je FC Chelsea silnejší ako s ním. Brazílsky defenzívny univerzál sklamal priaznivcov svojimi výkonmi na nedávnych majstrovstvách sveta, na ktorých obsadili „kanárici“ v domácom prostredí „až“ štvrtú priečku, keď v semifinále dostali od Nemecka „sedmičku“ (1:7) a v súboji o bronz podľahli hladko aj Holandsku (0:3).

debata chyba
Viac na túto tému: #David Luiz #Chelsea FC