Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý útočník Trnavy Poznar chytil tri penalty a sám dal aj rozhodujúcu

Český futbalový útočník Tomáš Poznar sa nečakane medzi troma žrďami stal v drese hostí hrdinom stredajšieho duelu 2. kola Pohára ČMFS medzi Kroměřížom a Zlínom.

14.08.2014 12:40
Tomáš Poznar, Erik Grendel Foto: ,
Tomáš Poznar ešte v drese Trnavy v súboji s Erikom Grendelom zo Slovana na jeseň v roku 2013.
debata

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ si v penaltovom rozstrele navliekol rukavice namiesto vylúčeného brankára Krzysztofa Žukowského a vychytal svojmu tímu postup. Poznar dokonale zvládol nápor na nervovú sústavu, zneškodnil až tri pokutové kopy a rozhodujúci potom sám premenil. Zlín uspel v rozstrele 8:7, v riadnom hracom čase sa duel skončil výsledkom 1:1.

„Niečo také sa mi určite prihodilo premiérovo a naposledy. Či som si veril? Som pomerne vysoký a dlhý, tak prečo to neskúsiť? V žiackych kategóriách sme penalty bežne chytávali, ale že sa mi to v zápase podarí hneď trikrát, tak s tým som skutočne nerátal. Tréner našich brankárov Ota Novák mi, našťastie, poradil nejaké fígle, takže je to aj jeho zásluha,“ priznal na klubovom webe 194 cm vysoký Poznar, ktorý z FC Fastav Zlín hosťoval v Spartaku Trnava v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže 2013/2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Poznar