Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Po finále pohára to vyzeralo horšie ako na dedinskom futbale

Finálový zápas Slovenského pohára vo futbale medzi Slovanom Bratislava a MFK Košiceopäť zatienila skupinka nespratných fanúšikov.

02.05.2014 15:38
debata (3)

Jednotlivci z oboch táborov mali niekoľko konfliktov už pred samotným zápasom, vrcholom bolo vbehnutie dvoch z nich na hraciu plochu pred dekorovaním víťazov.

Tesne pred začiatkom niekoľko fanúšikov Košíc doplnených o priaznivcov Sparty Praha sa pred vstupom na štadión rozbehli za fanúšikmi Slovana. Keďže traja fanúšikovia Košíc utrpeli zranenia, k slovu sa dostala aj sanitka.

Jeden Košičan dokonca zostal v bezvedomí po zásahu kameňom do hlavy. Krátko pred úvodným výkopom zasa 30 až 40 fanúšikov Slovana vtrhlo na hraciu plochu s cieľom dostať sa k sektoru Košičanov, usporiadatelia však situáciu s námahou vyriešili.

Po stretnutí zasa najprv na hraciu plochu vybehol mladý Košičan, ktorý si vyzliekol tričko a predvádzačným behom pútal na seba pozornosť tribún, usporiadateľov i kukláčov. Avšak aj priaznivcov Slovana. Jeden z nich preliezol plot a úderom do hlavy fanúšika z východu doslova knokautoval.

Pozrite si, čo sa stalo na Myjave po finálovom zápase.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #mfk košice #Slovenský pohár vo futbale