Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najväčšou hviezdou bol pán s bruškom, zúril Kozák. Nestíhal a pokazil celý zápas, soptil na rozhodcu

Vstup do jarnej časti ligy Košiciam nevyšiel. Na ihrisku AS Trenčín to bola jasná záležitosť, domáci zdolali východniarov 4:1.

12.02.2024 12:05
SR Futbal SP Slovnaft Cup 5. kolo KEX Foto:
Ján Kozák ml. sleduje pohárový zápas s Trnavou.
debata (5)

Duel ovplyvnilo vylúčenie hosťujúceho Oleksandra Golikova už v 5. minúte. Ten už po 58 sekundách hry fauloval Trenčana Ibrahima.

Hlavný rozhodca navyše skontroloval celú situáciu na monitore a následne Golikovovi ukázal červenú kartu. Nasledoval priamy kop, po ktorom domáci otvorili skóre.

Práve rozhodca Michal Smolák sa stal pozápasovej tlačovej konferencii terčom kritiky košického lodivoda Jána Kozáka mladšieho.

„Podľa mňa sme boli výborne pripravení, ale po minúte sa všetko zrútilo. Zobral to do rúk pán, ktorý je súčasťou hry, ale nemal by byť najväčšou hviezdou,“ začal Kozák s tým, že „musí byť opatrný“ pri tom, čo povie.

Trenčín Košice Galovič Bariš Čítajte viac Červená karta už po piatich minútach. Nováčik z Košíc nemal proti Trenčínu nárok

„Dnes tou hviezdou bol pán s bruškom, ktorý z môjho pohľadu pokazil celý zápas. Nestíhal, bol neprofesionálny,“ uviedol Kozák.

Svojou priamou kritikou bez príkras trocha pripomenul svojho slávneho otca Jána, dlhoročného kouča slovenskej reprezentácie a práve Košíc.

Ako dodal, košický tím je podľa neho na dobrej ceste. "Hráči sa zlepšujú, budú sa zlepšovať a prídu aj výhry.

Výhra Trenčína bola zaslúžená, ale veľmi ovplyvnená," dodal tréner tímu, ktorému v úvode jarnej časti patrí 10. miesto tabuľky.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #rozhodca #Ján Kozák ml. #FC Košice #Niké liga