Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan sa z novej posily tešil predčasne. Vybral si nás, pochválil sa predposledný klub z Česka

Obhajcovi titulu z Bratislavy sa počas januárového prestupového okna zatiaľ veľmi nedarí. Prišiel o jednu z opôr a odchod ďalšej je na spadnutie, no situácia nie je ideálna ani ohľadom príchodov.

19.01.2024 17:46
829600579 Foto:
Hráči Slovana po poslednom zápase EKL proti Ľubľane.
debata

Zo Slovanom sa rozlúčil brazílsky obranca Lucas Lovat, ktorý zamieril do ruského Achmatu Groznyj. Malik Abubakari sa vrátil do Malmö, odkiaľ si ho belasí vypožičali na hosťovanie.

Všetko nasvedčuje tomu, že svoje pôsobenie v drese Slovana ukončí aj najväčšia ofenzívna hviezda Aleksandar Čavrič.

Podľa srbských médií by mal rodák z Vukovaru prestúpiť do najvyššej japonskej súťaže, pričom sa už iba doťahujú formality.

Generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml. avizoval, že za Čavriča majú vyhliadnutú adekvátnu náhradu, pričom už prebiehajú rokovania.

SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac Jedna z opôr finišuje prestup, za Čavriča už majú náhradu. Kmotrík prezradil, na čom padol príchod Polievku

Na dobrej ceste bol prestup Róberta Polievku z Banskej Bystrice, no jeho príchodu zabránili odlišné pohľady oboch klubov na formu transferu.

Fanúšikovia sa teda posíl zatiaľ nedočkali a nič nebude ani z príchodu ghanského defenzívneho stredopoliara Cletusa Nombila.

23-ročný hráč na jeseň pôsobil v v druholigovej Petržalke s bilanciou šesť asistencií. Jarnú časť odohrá v českom FC Zlín.

Predposledný klub českej najvyššej futbalovej súťaže avizoval, že o stredopoliara bojoval práve so slovenským majstrom.

"Urastený stredopoliar si na jeseň pripísal šesť asistencií a svojimi výkonmi zaujal aj iné kluby.

Záujem oňho mal aj Slovan Bratislava, ale napokon sa dohodol na príchode do FC Zlín na Letnú," pochválil sa český klub na svojich oficiálnych stránkach.

Afričan podpísal zmluvu do roku 2027. "Je to inteligentný futbalista, stredový hráč. Technicky a silovo je veľmi dobre vybavený, má prehľad o hre a vie ju čítať.

Je platnejší v defenzíve, ale vie aj útočiť, rozohrávať akcie. Videl som ho na dostatočnom počte videí.

Viem, čo dokáže. Už s nami trénuje, čoskoro by mal byť schopný nastúpiť," opísal novú posilu tréner FC Zlín Bronislav Červenka.

Karoline Limová randila s Neymarom a Militaom Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Brazílska modelka Karoline Limová má s...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #prestup #ŠK Slovan Bratislava #Artmedia Petržalka #posila #Cletus Nombil