Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jedna z opôr finišuje prestup, za Čavriča už majú náhradu. Kmotrík prezradil, na čom padol príchod Polievku

ŠK Slovan mal na programe prípravný zápas proti českému Vyškovu. Počas polčasovej prestávky sa generálny riaditeľ belasých Ivan Kmotrík rozpovedal na tému posily, príchody a odchody.

17.01.2024 13:45
SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Foto:
Dôležití muži Slovana: Tréner Vladimír Weiss st. a generálny riaditeľ tímu Ivan Kmotrík ml.
debata

Fanúšikov asi nepoteší, že jedna z opôr už počas jarnej časti dres Slovana neoblečie, ide o brazílskeho obrancu Lovata.

„Lucas odcestoval do Turecka, kde sa podrobil lekárskej prehliadke. Jeho prestup by sa mal dotiahnuť počas nasledujúcich hodín, prípadne dní“ potvrdil Kmotrík odchod ľavého beka.

Situácia je nejasná aj ohľadom najlepšieho strelca tímu Aleksandara Čavriča. "Ešte to nie je úplne uzavreté, situácia je dynamická, mení sa to z minúty na minútu.

Róbert Polievka Čítajte viac Slovan stratil záujem o slovenského reprezentanta. Kmotrík ml.: Polievka nemal nahradiť Čavriča

Na stole je ponuka, ktorá je zaujímavá pre nás aj preňho. No my sme mu ponúkli predĺženie zmluvy. Zvažuje obe možnosti, zatiaľ nič nie je definitívne," dodal šéf klubu, ktorý by chcel mať odchody a príchody vyriešené počas najbližších dní. Záujemca o Čavričove služby má byť z Japonska.

Slovan je na Čavričov odchod pripravený, majú už prebiehať paralelné rokovania s možnou náhradou srbského útočníka.

„Máme pripravenú náhradu a malo by ísť o dostatočne dobrú posilu, aby sme po kvalitatívnej stránke nešli dole,“ priznal Kmotrík mladší.

Kmotrík sa vrátil aj k špekuláciám o o angažovaní slovenského reprezentanta Róberta Polievku, ktoré na začiatku týždňa sám ukončil.

799856263 Čítajte viac Na svadbe mu vyhrávali Elán i Majk Spirit, varil Jaro Židek. Weiss ml. po polroku priznal, že sa rozviedol

"Banská Bystrica preferovala trvalý prestup, zatiaľ čo my sme mali záujem o hosťovanie s opciou. Za hosťovanie sme boli ochotní aj zaplatiť, no Bystričania trvali na prestupe.

Problémom bola aj finančná čiastka, ktorú Bystrica za Polievku požadovala. "V klube sme si neboli istí, či chceme zaplatiť takú vysokú čiastku, ktorú Dukla pýtala.

Polievka je kvalitný hráč, no zatiaľ sa ukázal iba v slovenskej súťaži. Počas hosťovania sme práve chceli zistiť, či sa presadí aj v náročnejšej konkurencii nášho tímu a na európskej scéne, čo je pre nás najdôležitejšie."

Hotel slovenských futbalistov počas EURO 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o hoteli, ktorý bude...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík #Aleksandar Čavrič #Lucas Lovat #Róbert Polievka