Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zo Slovana odchádza aj najlepší strelec, belasí zinkasujú šesťkrát viac ako za Lovata. Náhradou je zaujímavé meno

Hral výborne, strieľal góly a ťahal mužstvo za výhrami. Jeho hodnota stúpla do takej miery, že klub jeho predajom získa veľmi zaujímavú čiastku.

18.01.2024 15:12
čavrič slovan Foto:
Aleksandar Čavrič v drese Slovana Bratislava.
debata (16)

Aleksandar Čavrič je na odchode zo Slovana Bratislava. Viaceré srbské médiá informovali, že rodák z Vukovaru by mal v najbližších dňoch skompletizovať prestup do najvyššej japonskej súťaže.

Slovan by mal za neho zinkasovať dva milióny eur, čo je aj jeho trhová hodnota, ktorú uvádza špecializovaný portál Transfermarkt.

Úradujúci slovenský šampión tak podľa všetkého príde o svojho ofenzívneho lídra.

Čavrič v tejto sezóne nastúpil v Niké lige na 15 stretnutí, v ktorých zaznamenal 9 gólov a 6 asistencií, ďalších päť presných zásahov pridal v európskych súťažiach.

Generálny riaditeľ belasých Ivan Kmotrík pred pár dňami informoval, že Slovan je na Čavričov odchod pripravený. Aktuálne majú prebiehať paralelné rokovania s možnou náhradou srbského útočníka.

hancko futbal Čítajte viac Hancko na lane špičkového klubu. Anglický gigant chce z neho urobiť najdrahšieho Slováka v histórii

„Máme pripravenú náhradu a malo by ísť o dostatočne dobrú posilu, aby sme po kvalitatívnej stránke nešli dole,“ priznal Kmotrík mladší.

Podľa viacerých futbalových insajderov by malo ísť o luxemburského útočníka Gersona Rodriguesa. Rodák z Portugalska oblieka dres tureckého klubu Sivasspor, kde hosťuje ako kmeňový hráč Dynama Kyjev.

Včera belasí informovali o odchode obrancu Lucasa Lovata, ktorý zamieril do čečenského klubu Achmat Groznyj (13. miesto v ruskej lige). Prestupová čiastka sa pohybovala na úrovni 350-tisíc eur.

Načítavajú sa športové výsledky...
16 debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Aleksandar Čavrič