Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Naznačil koniec kariéry? Takto sa nedá hrať donekonečna, smúti zranený Weiss

Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. pokračuje v rehabilitácii zranenej achilovky.

06.12.2023 12:27
799856263 Foto: ,
Vladimír Weiss sa na trávniku neobjavil už dlhšie.
debata (1)

„S hlavným trénerom i vedením klubu sme sa dohodli, že už to do konca roka nebudeme siliť. Pokúsim sa dať dokopy tak, aby som v januári mohol na sto percent začať zimnú prípravu,“ povedal Weiss pre klubovú stránku.

Slovenskému majstrovi chýba už dlhodobo. Znova sa ozvala problematická achilovka, ktorá brzdí jeho kariéru.

„Trápi ma chronický zápal achilovky. Noha si ešte potrebuje oddýchnuť. Podstupujem rôzne procedúry a robím, čo sa dá, aby som sa mohol v novom roku vrátiť na ihrisko,“ pokračoval 34-ročný Bratislavčan.

SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan Klaksvík Čítajte viac Weiss s hlavou v smútku: Vladovi nevieme pomôcť, ako otca ma to trápi dvakrát viac. V Slovane už skúšajú všetko

Má radosť, že sa spoluhráčom na domácej i európskej scéne darí. Slovan je na najlepšej ceste stať sa jesenným majstrom.

Navyše, pred budúcotýždňovým posledným duelom v A-skupine Európskej konferenčnej ligy proti Olimpiji Ľubľana má istý postup do jarného play off a na diaľku sa pobije o triumf v skupine s Lille.

„Som veľmi rád, že chalanom sa darí. Ukazujú silu nášho kolektívu, o ktorej som hovoril už dávnejšie. Verím, že vyhrajú tri zostávajúce zápasy do konca roka.

Od jari budem robiť všetko pre to, aby som im opäť pomohol na ihrisku. Rovnako ďakujem našim fanúšikom, ktorí ma motivujú k návratu.

Na autogramiáde pred zápasom s Košicami, keď som bol kvôli zraneniu dosť psychicky dole, mi množstvo detí a našich malých fanúšikov dodalo neskutočnú energiu,“ priznal Weiss.

Juraj Kucka Kyriakos Savvidis Čítajte viac Predbehol veľkoklub, naháňa Galatasaray: Slovan sa šplhá v Európe, zarobil ďalšieho pol milióna

Rodák z Bratislavy však pre klubovú stránku akoby naznačil, že ak sa jeho zdravotný stav nezlepší, začne sa výraznejšie pohrávať s predčasným ukončením kariéry.

„Snažím sa dať dokopy, akokoľvek sa dá. Na druhej strane, nedá sa hrať futbal donekonečna v nejakom diskomforte. Preto v januári uvidíme, ako na tom budem, a čo bude ďalej.

Verím, že to bude v poriadku a na jarnú časť budem k dispozícii. Zostávam pozitívne naladený," doplnil Weiss.

Nárast trhovej hodnoty slovenských futbalistov Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Niektorí prispeli viac, iní menej. Postup...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml.