Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zemetrasenie v Dunajskej Strede. Skončili tréner Guľa, jeho asistent aj kondičný tréner

Vedenie druhého tímu vlaňajšej sezóny, DAC Dunajská Streda, ukončilo spoluprácu s trénerom Adriánom Guľom.

17.11.2023 12:39 , aktualizované: 14:59
05. Adrián Guľa Foto: ,
Adrián Guľa.
debata (10)

Ako informoval klubový web, spolu s hlavným trénerom skončil aj asistent trénera Ladislav Kubalík a kondičný tréner Martin Kojnok.

Guľa zasadol na lavičku „žlto-modrých“ v júni 2022 a odkoučoval celkovo 61 duelov. Dunajská Streda sa po 14. kole Niké ligy nachádza na 6. mieste so ziskom 24 bodov. Od vedúceho Slovana ho delí 11 bodov. O zmene na trénerskom poste informoval klubový web, meno nového kouča nezverejnili.

Slovensko - Island 34 Čítajte viac Brániť kamaráta Mbappého na ME? Môžete sa prežehnať a čakať, preglgol si Škriniar. Hovorí však o evidentnom progrese

V tomto ročníku Niké ligy ide o šiestu zmenu trénera. V pondelok ukončil svoje pôsobenie na lavičke Zlatých Moraviec Vladimír Cifranič a nahradil ho Michal Hipp.

V októbri Banská Bystrica ukončila spoluprácu s kormidelníkom Michalom Ščasným a nováčik z Košíc sa rozlúčil s Antonom Šoltisom. V tom istom mesiaci prišiel do Ružomberku Čech Ondřej Smetana, ktorý zaplnil miesto po Petrovi Struhárovi. Toho angažoval v tomto ročníku MFK Zemplín Michalovce namiesto Mareka Petruša.

Hodnotenie Slovákov po zápase s Islandom Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Výkony reprezentantov sme ohodnotili známkami...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #Adrián Guľa #DAC Dunajská Streda