Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Borjan bol v Srbsku. Chce sa vrátiť do Crvenej Zvezdy? To je hlúpa otázka, odpoveďou nepotešil Slovan

Jednotka bratislavského Slovana Milan Borjan, ktorá je u belasých na hosťovaní do konca sezóny z Crvenej Zvezdy Belehrad, dostal od slovenského majstra voľno a víkend strávil v Srbsku.

06.11.2023 14:06
SR Futbal NL 11. kolo Trnava Slovan TTX Foto: ,
Brankár Slovana Milan Borjan.
debata (1)

Krátke voľno využil aj na návštevu ligového zápasu svojho kmeňového klubu v Belehrade, ktorý v sledoval v sobotu spolu so synom Filipom. Crvena Zvezda zvíťazila nad Radnikom 3:1 a Borjan si našiel čas aj pre miestne médiá.

„Byť tu je neuveriteľný pocit, prežil som tu toľko rokov, prebudili sa vo mne emócie, toto mi veľmi chýba,“ cituje Kurir belasú jednotku.

Borjan priznal, že sleduje zápasy Crvenej Zvezdy a prácu nového trénerského štábu. Čo hovorí na výsledky tímu, ktorý sa nachádza v miernej kríze, v ligovej tabuľke je druhá s trojbodovým mankom na konkurenčný Partizan?

SR Futbal EKL 3. kolo H Skupina TTX Čítajte viac Kto stojí na mojom mieste? Nebude hrať! Kouč Trnavy dostal za postup luxusné žihadlo, pobavil reakciou

„Vždy existujú vzostupy a pády, ale to je normálne. Zvezda je veľký klub a každý zápas musí drieť. Každý hráč, ktorý sem prišiel musí vedieť, čo je Zvezda. Dnes to vyzeralo dobre, dali tri góly a bude to ešte lepšie,“ skonštatoval kanadský reprezentant.

Borjanovi sa v Bratislave darí, takmer okamžite si získal na svoju stranu fanúšikov a svojimi zákrokmi zachránil pre Slovan nejeden dobrý výsledok v pohárovej Európe. Dostal aj otázku, či by sa nechcel v lete vrátiť do zostavy belehradského klu­bu.

„Samozrejme, že by som chcel, to je hlúpa otázka. Táto energia je neopísateľná, jedného dňa sa vrátim. So Slovanom mám zmluvu do júna, potom ešte dva roky so Zvezdou, tak uvidíme, čo bude,“ skonštatoval Borjan.

Erik Jirka Čítajte viac Chcela ho Slavia, zostrelil ju dvomi gólmi. Slovenský rýchlik po góloch posiela pozdravy do neba, Česi ho chvália

Vyzerá to tak, že o pár mesiacov si bude slovenský futbalový majster musieť opäť hľadať brankársku jednotku. Okrem Borjanových slov nepridávajú jeho zotrvaniu v metropole Slovenska ani vyjadrenia jeho manželky Snežany.

Tá sa nepresťahovala za Borjanom do Bratislavy, ale zostala v Belehrade. „Žiaľ, v posledných mesiacoch sme spolu neboli. Je ďaleko a to je pre mňa veľmi ťažká skúška. Veľmi často plačem. Milan mi chýba. Dúfam, že toto odlúčenie nebude na dlho,“ posťažovala sa nedávno pre blic.rs.

Snežana Borjanová, manželka novej posily Slovana Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Bola marketingovou riaditeľkou v Parizane...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Crvena Zvezda Belehrad #Milan Borjan