Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto stojí na mojom mieste? Nebude hrať! Kouč Trnavy dostal za postup luxusné žihadlo, pobavil reakciou

Kanadský žartík na úkor futbalového trénera Spartaka Trnava Michala Gašparíka. O ten sa postaral manažment klubu pri odovzdávaní luxusného automobilu, ktorý dostal úspešný kouč za postup do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy.

06.11.2023 12:46
SR Futbal EKL 3. kolo H Skupina TTX Foto: ,
Tréner Spartaka Trnava Michal Gašparík.
debata (1)

Humornú scénku na Gašparíka nastražili v garážach trnavskej arény deň pred ligovým súbojom so Zlatými Moravcami (1:0).

Trénera vykoľajila skutočnosť, že na jeho parkovacom mieste stojí nablýskaný nový automobil. „Kur*a, to zas kto tu stojí,“ opýtal sa prekvapený Gašparík. „Miki,“ odvetil člen vedenia klubu s tým, že myslel kapitána tímu Martina Mikoviča.

Gašparík neveril, že by si Mikovič trúfal mu obsadiť miesto. „Kúpil si nové auto a ide demonštrovať svoju silu, že to dal na flek trénera. Brnkni mu,“ odkázali trénerovi tvorcovia vtipnej scénky.

„Keď to tam dal, tak skončil. Zajtra nebude hrať,“ vyhrážal sa tréner tesne pred zápasom. Pozrite si reakciu Gašparíka na videu, ktoré zverejnil klub na sociálnych sieťach.

Napokon dopadla situácia pre Gašparíka veľmi dobre. Nablýskaným autom na jeho mieste bolo totiž novučičké BMW X4, ktoré v základnej výbave stojí 58-tisíc eur.

Bolo odmenou za postup Spartaka do skupinovej fázy Európskej ligy, ktorú mu majitelia sľúbili ešte počas pôsobenia v predkolách. „Ďakujem pekne, nečakal som toto. Na ten sľub som aj zabudol. Ale ďakujem,“ dodal potešený tréner.

Najdrahšia zostava Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nemusia byť najlepší, no údajne sú najdrahší....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #BMW #Spartak Trnava #Michal Gašparík