Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za Spartak Trnava súkal jeden gól za druhým. Slovan má na lane top kanoniera

Už za necelý týždeň vstúpi bratislavský Slovan do novej sezóny Ligy majstrov. A po stredopoliaroch, obrancoch a brankárovi sa dostal aj na jeden z kľúčových postov. Belasí riešia príchod kanoniera.

06.07.2023 15:21
Abdulrahman Taiwo Foto: ,
Abdulrahman Taiwo v drese Trnavy.
debata (1)

Podľa facebookovej stránky Futbalové zákulisie Slovan rokuje s nigérijským útočníkom Abdulrahmanom Taiwom, ktorý v poslednej sezóne strieľal góly v drese Spartaka Trnava.

24-ročný útočník predvádzal na slovenských trávnikoch impozantné výkony. V 21 stretnutiach najvyššej súťaže a šiestich dueloch Slovenského pohára strelil 19 gólov. Dosiahol tak zaujímavý priemer 0,7 streleného gólu na zápas.

Milan Borjan s manželkou Snežanou Borjanovou. Čítajte viac Emotívne video manželky novej jednotky Slovana: Dnes sme plakali, objímali sme sa

Nigérijský útočník bol v Trnave na ročnom hosťovaní z dánskeho klubu Sönderjyske, v ktorom má platnú zmluvu až do 30. júna 2025.

Je otázne, či sa ho snaží slovenský majster na čele s generálnym riaditeľom Ivanom Kmotríkom ml. získať na hosťovanie, alebo na trvalý prestup.

Milan Škriniar Paríž Čítajte viac Škriniar je Parížan! Francúzsky gigant predstavil obrancu. Aké boli prvé slová Slováka?

Podľa portálu transfermarkt je trhová hodnota Taiwa momentálne na úrovni pol milióna eur. Okrem gólovej potencie má útočník bohaté skúsenosti s futbalom na Slovensku a v Česku.

V minulosti hrával za Brno, Nitru, Dunsjakú Stredu, Karvinú, Michalovce a spomínaný Spartak Trnava. Uvidíme, či sa Slovanu podarí získať aj siedmu posilu aktuálneho letného prestupového termínu.

Atraktívna manželka posily Slovana Marka Toliča Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Pozrite si očarujúcu manželku stredopoliara...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Nigéria #Abdulrahman Taiwo #Niké liga